Ιταλικός «εμφύλιος» για τα… μάτια του Alexis

467 views

Καθόλου δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Alexis Sanchez στην Manchester United της επόμενης περιόδου, κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι… Ιταλοί.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της έμπιστης βρετανικής εφημερίδας «The Independent», μετά την Inter, και η πρωταθλήτρια Ιταλίας Juventus φαίνεται να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Χιλιανού διεθνή επιθετικού.

Οι άνθρωποι των «Κόκκινων Διαβόλων» θέλουν να… ξεφορτωθούν οπωσδήποτε το υπέρβαρο συμβόλαιο του 30χρονου ποδοσφαιριστή, με τον τελευταίο να μην έχει πείσει κανέναν στον 1,5 χρόνο παρουσίας του στο Old Trafford, καθώς σε 45 εμφανίσεις έχει βρει δίχτυα μόλις πέντε φορές, ενώ πρόσφατα βρέθηκε για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων λόγο ενός προβλήματος τραυματισμού.

Όπως ισχυρίζεται το παραπάνω βρετανικό μέσο, ήδη έχουν υπάρξει συγκεκριμένες συναντήσεις ανάμεσα στους μεσάζοντες και τους δύο ενδιαφερόμενους συλλόγους.

 

 

Φυσικά, και τα δύο «μεγαθήρια» της Serie A θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Sanchez, με τον όρο όμως να λαμβάνει ένα χαμηλότερο εβδομαδιαίο ποσό από ότι στην Manchester United, το οποίο αγγίξει τις 500 χιλιάδες λίρες!

Επιπλέον, εκτός από τον Alexis, η Inter φαίνεται να ενδιαφέρεται και για τον Romelu Lukaku, του οποίου το μέλλον στον σύλλογο πρέπει να θεωρείται επίσης αμφίβολο.

Leave a Reply