Λάμπαρντ

Λάμπαρντ για Ντέλε Άλι: «Μερικές φορές πρέπει να ακούσεις σκληρά πράγματα»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ, είπε ότι η υποστήριξη και η σκληρή αντιμετώπιση μπορούν να βοηθήσουν τον Ντέλε Άλι, να βρει την φόρμα του μετά από ένα… κακό ξεκίνημα στην Έβερτον.

Ο 26χρονος Ντέλε Άλι ξεκίνησε μόλις μια φορά βασικός μετά τη μεταγραφή του τον Ιανουάριο από την Τότεναμ στην ομάδα του Λάμπαρντ, αποτυγχάνοντας να καταγράψει ένα γκολ ή μια ασίστ και γενικά… ψάχνει ακόμα τα πατήματά του στο Γκούντισον Παρκ.

«Είναι δυνατό να δουλέψουμε μαζί του ώστε να βελτιωθεί στο σκοράρισμα», είπε ο Λάμπαρντ στους δημοσιογράφους πριν από την εναρκτήρια αναμέτρηση της Έβερτον κόντρα στην Τσέλσι για την Premier League.

«Έχει το ένστικτο να μπαίνει σε σωστές θέσεις για σκοράρισμα και πρέπει να βρούμε τρόπους να τον φέρνουμε και εμείς σε αυτές τις θέσεις και πιθανότατα να τον βοηθήσουμε να αποκτήσει κάποια από τη χαμένη του αυτοπεποίθηση. Αυτός είναι ο λόγος που τον έφερα στον σύλλογο».

Η Έβερτον θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν χωρίς τον επιθετικό Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν, που αποκλείστηκε για έως και έξι εβδομάδες με πρόβλημα στο γόνατο, και τον Ρισάρλισον, ο οποίος μετακόμισε στην Τότεναμ.

Ο Άλι σημείωσε μόλις ένα γκολ στο πρωτάθλημα τις δύο τελευταίες σεζόν και ο Λάμπαρντ είπε ότι ίσως χρειαστεί να ακούσει κάποιες αλήθειες ώστε να επανέλθει στον πίνακα των σκόρερ.

«Νομίζω ότι μερικές φορές είναι βοηθάει η υποστήριξη και μερικές φορές η σκληρή αντιμετώπιση», πρόσθεσε ο Λάμπαρντ. «Μερικές φορές πρέπει να ακούσεις σοβαρά πράγματα για να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό. Είτε είσαι ο Ντέλε ή οποιοσδήποτε παίκτης.

Πρέπει να υπάρχει κάτι (που τον κρατάει πίσω) που μπορεί να είναι σωματικό ή ψυχικό και νομίζω ότι είναι σημαντικό να έχει έναν μηχανισμό υποστήριξης όχι μόνο από εμένα αλλά από τον εαυτό του, τους ανθρώπους γύρω του, το επιτελείο μου και τους συμπαίκτες του».

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook!

Κοινοποίηση:
Picture of Ορφέας Τσαυταρίδης

Ορφέας Τσαυταρίδης

Ορφέας Τσαυταρίδης, που υπογράφει ως #Tsaf για να συμβολίζει τα... αρκετά που έκανε ως έφηβος κλωτσώντας (ή και ταλαιπωρώντας) την στρογγυλή θεά. Πλέον ασχολείται με την δημοσιογραφία και όντας μέλος των ΕΥΑΠ από τον Οκτώβριο του 2018, το αγαπάει σαν παιδί του. Θέλει να δει επιτέλους την παλιά καλή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γιατί από τότε που έφυγε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βλέπει εφιάλτες.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων
To Παγκόσμιο Κύπελλο που δεν ζήτησε κανείς αλλά όλοι μπορεί να «χαζέψουν» είναι εδώ
γκρίλις
Καμία προσφορά στα χέρια της Σίτι για τον Τζακ Γκρίλις
Ροντρίγκεθ
Άστον Βίλα: Προτεραιότητα τα εξτρεμ, βασικός στόχος ο Ροντρίγκεθ
Τελ Τότεναμ
Κάνει δικό της τον Τελ η Τότεναμ
Ποστέκογλου
Περιζήτητος ήδη ο Ποστέκογλου
Ρόμπερτσον Ατλέτικο
Ενδιαφέρον της Ατλέτικο για Ρόμπερτσον
milner14
Μπράιτον: Ανανέωσε ο Τζέιμς Μίλνερ και κυνηγάει ιστορικό ρεκόρ!
pep-guardiola_amc1qew2h3v1sosv8tdp8kxy
Γκουαρδιόλα: «Εάν έκανα τέτοια σεζόν σε Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ θα είχα απολυθεί»
Κωστούλας
«Όνειρο να παίζεις στην Αγγλία» – Οι πρώτες δηλώσεις του Μπάμπη Κωστούλα ως παίκτης της Μπράιτον
Πάλας
Κρίσταλ Πάλας: Αποκτάει ισχυρό ανταγωνισμό ο Χέντερσον, κοντά σε πορτιέρε οι «Αετοί»
goutas-cov1
Παρελθόν από την Κάρντιφ οι Γούτας και Ράμσεϊ
kostousj2
Επίσημο: Στην Μπράιτον ο Κωστούλας!
Φρανκ Τότεναμ
Εποχή Φρανκ και επίσημα στην Τότεναμ
Άνχελ Γκόμες
Kαι επίσημα ο Άνχελ Γκόμες στη Μαρσέιγ
Μπέρνλι Εσπανιόλ
Γίνονται...«αδερφάκια» Μπέρνλι & Εσπανιόλ
Carabao αλλαγές
Αλλαγές στο Carabao Cup 2025-26: Εισάγεται προκριματικός γύρος, ποιος ο λόγος
Πάλας Τζόνσον
O στενός συνεργάτης του Τραμπ, Γούντι Τζόνσον κατέθεσε πρόταση για την αγορά της Πάλας
Γιουνάιτεντ Άρσεναλ Γκιόκερες
Στα άκρα οι σχέσεις Γκιόκερες - Σπόρτινγκ, «παραμονεύουν» οι Γιουνάιτεντ & Άρσεναλ
Μπέλιγχαμ Τούχελ
Τούχελ: «Η μητέρα μου βρίσκει τη συμπεριφορά του Μπέλινγχαμ αποκρουστική»
νάπολι ντε μπρούινε
Και επίσημα στη Νάπολι ο Ντε Μπρούινε