Αλλαγή νοοτροπίας χρειάζεται η Τσέλσι κατά τον Λάμπαρντ

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ξεκίνησε με ήττα την δεύτερη θητεία του στην Τσέλσι και τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία.

Η Τσέλσι δεν φαίνεται να βρίσκει… γιατρειά για φέτος, καθώς γνώρισε νέα ήττα απλό την Γουλβς με 1-0 στο Μολινό, μένοντας στην 11η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Το γκολ του Ματέους Νούνες χώρισε τις δύο ομάδες με τον Λάμπαρντ να δηλώνει μετά το ματς: “Όσον αφορά την εμφάνιση, νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο αργοί. Το ένιωθες ότι η Γουλβς ήταν επιθετική και πάλευε για την θέση της στην Πρέμιερ Λιγκ”.

“Ήταν πιο επιθετικοί στο παιχνίδι. Αυτό το είπα και στους παίκτες στο ημίχρονο. Νομίζω πως το βελτιώσαμε κάπως στο δεύτερο μέρος αλλά ήμασταν πίσω με 1-0. Δουλέψαμε μόνο μία-δύο μέρες και πρέπει να υπάρξει κατανόηση σε αυτό και στη νοοτροπία της ομάδας”.

“Υπάρχουν πολλές αλλαγές και αυτό δεν είναι δικαιολογία, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και η εμφάνιση το δείχνει αυτό. Όταν λέω για νοοτροπία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι αρνητική. Πρέπει να κερδίζεις και να το κάνεις συνήθεια. Συγχαρητήρια στην Γουλβς που έπαιξε με πάθος για τη νίκη σήμερα”.

“Θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε. Έχω ξαναβρεθεί εδώ και σαν σύλλογος πρέπει να το βρούμε. Δεν θέλουμε να βρισκόμαστε εδώ αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να δουλέψουμε μέσα σε αυτή. Πρέπει να προχωρήσουμε και να το κάνουμε καλύτερα από σήμερα”, ολοκλήρωσε λέγοντας ο Φρανκ Λάμπαρντ.