Αμφίβολος ο Πάλμερ για το παιχνίδι με την Άρσεναλ

Καθόλου βέβαιη δεν πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Κόουλ Πάλμερ στο παιχνίδι της Τσέλσι εναντίον της Άρσεναλ.

Η κατάσταση του Κόουλ Πάλμερ θα εκτιμηθεί την τελευταία στιγμή, λίγο πριν το αυριανό παιχνίδι της Τσέλσι με την Άρσεναλ. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση λόγω ασθένειας.

Σε ότι αφορά τους μπακ Μάλο Γκούστο και Μπεν Τσίλγουελ, εν τω μεταξύ, «θα υποβληθούν και οι αυτοί σε ιατρική εκτίμηση» όπως έκανε γνωστό ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Για την κατάσταση του Πάλμερ, o Ποτσετίνο δήλωσε: «Πρέπει να την εκτιμήσουμε αύριο το πρωί, αλλά σήμερα δεν ήταν σε θέση. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να συμμετέχει. Πρέπει να εκτιμήσουμε αύριο και μετά να αποφασίσουμε, αλλά ακόμα κι αν είναι καλά αύριο, ίσως δεν είναι σε κατάσταση να παίξει. Ελπίζουμε να αναρρώσει από αυτήν την κατάσταση το συντομότερο δυνατόν και να μπορέσει να συμμετάσχει ξανά με την ομάδα.

Ο Πάλμερ έπαιξε 90 λεπτά στην ήττα 1-0 από τη Σίτι, ενώ ο Γκούστο αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού στο 79ο λεπτό. Ο Τσίλγουελ εισήλθε ως αλλαγή στο 88ο λεπτό.

«Ο Μάλο υπέστη ένα μικρό πρόβλημα στο σύνδεσμο του γόνατού του. Δεν είμαι γιατρός αλλά προσπαθώ να μεταφράσω τι συμβαίνει. Ελπίζουμε να μην είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Και ο Τσίλγουελ μετά τη διακοπή για τις εθνικές αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που δεν έχει ξεπεράσει τις τελευταίες εβδομάδες».


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Τις ηχητικές συνομιλίες ανάμεσα σε διαιτητή και VAR ζητά η Νότιγχαμ Φόρεστ