Ανακοίνωσε νέο τεχνικό διευθυντή η Τσέλσι

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την πρόσληψη του Λόρενς Στιούαρτ ως νέο τεχνικό διευθυντή από την γαλλική Μονακό, με τον Μπόελι να βρίσκει επιτέλους τον άνθρωπο που έψαχνε για αυτή τη θέση.

Ο Στιούαρτ θα είναι τελικά ο νέος τεχνικός διευθυντής της Τσέλσι, ερχόμενος από την Μονακό στην οποία ήταν από τον Ιούνιο του 2020 και την είδε να τερματίζει δύο φορές 2η πίσω από την Παρί και να πηγαίνει σε έναν τελικό κυπέλλου. Πριν από τον ρόλο του ως τεχνικός διευθυντής στην Μονακό, ο Λόρενς ήταν παγκόσμιος επικεφαλής του scouting στη Red Bull Soccer International. Νωρίτερα στην καριέρα του, ο Λόρενς ήταν επικεφαλής ανάλυσης απόδοσης στη Μάντσεστερ Σίτι, ανώτερος συντονιστής προσλήψεων στην Έβερτον και ήταν με την εθνική ομάδα της Αγγλίας ως αναλυτής απόδοσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2014 στη Βραζιλία.

Ο ίδιος δήλωσε μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του: «Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος της Τσέλσι και ενθουσιασμένος με το όραμα και την κατεύθυνση του συλλόγου υπό τη νέα ομάδα ιδιοκτησίας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω μαζί τους για να τους βοηθήσω να δημιουργήσουν έναν παγκόσμιο αθλητικό οργανισμό παγκόσμιας κλάσης για να κερδίζουν σταθερά στο γήπεδο στο υψηλότερο επίπεδο και παρέχουμε μονοπάτια στους παίκτες για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του ταλέντου».

Ο πρόεδρος του συλλόγου Τόντ Μπόελι και ο ελεγχόμενος συνιδιοκτήτης Μπεχντάντ Εγκμπάλι, πρόσθεσαν: «Ο Λόρενς είναι ένα σημαντικό μέλος για εμάς καθώς σχεδιάζουμε να δημιουργήσουμε μια βαθιά αθλητική ομάδα που θα συνεργάζεται στενά στην ανάπτυξη και απόδοση παικτών».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Εποχή Κορμπεράν στην Γουέστ Μπρομ!

Κάντε ένα Like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!