Ανακοίνωσε προπονητή μέχρι το 2023 η Γούλβς

Η Γούλβς ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει μέχρι το νέο έτος υπό τις οδηγίες του Στιβ Ντέιβις, που έχει αναλάβει ως υπηρεσιακός μετά την έξοδο του Μπρούνο Λάζε από την ομάδα.

Ο Ντέιβις ανέλαβε την Γούλβς από τη στιγμή που οι «Λύκοι» έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Πορτογάλο τεχνικό, Μπρούνο Λάζε. Η κίνηση αυτή σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, παρέχει συνέχεια και σταθερότητα εντός του γκρουπ της πρώτης ομάδας μέχρι να διοριστεί μόνιμος προπονητής.

Ο Ντέιβις θα συνεχίσει να έχει τη βοήθεια των Τζέιμς Κόλινς και Τόνι Ρόμπερτς, ενώ ο σύλλογος θα προσπαθήσει να επεκτείνει την προπονητική ομάδα τις επόμενες εβδομάδες για να παρέχει πρόσθετη υποστήριξη.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Τζεφ Σι, δήλωσε: «Στο σύντομο χρονικό διάστημα που ο Στιβ ήταν προσωρινά επικεφαλής της πρώτης ομάδας, έχουμε ήδη δει βελτιώσεις στον όμιλο, με τους παίκτες να ανταποκρίνονται καλά στις μεθόδους τους και στις αλλαγές που έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν.

«Ο Στιβ κατανοεί την κουλτούρα και τα πρότυπα που τίθενται σε αυτόν τον σύλλογο και θέλουμε να δώσουμε σε αυτόν και στην ομάδα του σαφήνεια στις θέσεις τους και να τους δώσουμε την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για επιτυχία.

«Ενώ δεν υπάρχουν εξαιρετικοί υποψήφιοι για να διοριστούν σε μόνιμη βάση στη θέση του προπονητή, έχουμε απόλυτη πίστη στην ικανότητα και την ηγεσία τους να συνεχίσουν τους ρόλους τους στο διάλειμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τη νέα χρονιά».

«Δεν σκοπεύουμε να βιαστούμε την αναζήτηση ενός νέου μόνιμου προπονητή και δεν θα συμβιβάσουμε με κανέναν τρόπο την προσέγγισή μας στον ορισμό του ατόμου που πιστεύουμε ότι είναι το ιδανικό για την ομάδα μας και τον ρόλο του προπονητή στη Γούλβς».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Εκτός ομάδας για το ντέρμπι με την Τσέλσι ο Ρονάλντο!

Ακολούθησε μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!