Ανακοίνωσε τον Γκόλντινγκ η Λέστερ

Τον νεαρό μέσο Μάικλ Γκόλντινγκ απέκτησε η Λέστερ από την Τσέλσι, όπως ανακοίνωσαν εχθές οι «Αλεπούδες».

Στη Λέστερ θα συνεχίσει την καριέρα του όπως αναμενόταν ο Μάικλ Γκόλντινγκ με το νεαρό μέσο να αφήνει τους «Μπλε» ώστε να βρει περισσότερο αγωνιστικό χρόνο στην ομάδα του Κούπερ.

Η άφιξη του Γκόλντινγκ στο Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ έγινε μετά τη μετακίνηση του Κίερναν Ντιούσμπερι-Χολ προς την αντίθετη κατεύθυνση, ως μέρος μιας ξεχωριστής μεταγραφής την Τρίτη.

Η συμφωνία για τον 8χρονο Γκόλντινγκ, 18 ετών, θα κοστίσει στη Λέστερ έως και £5 εκατομμύρια, αλλά δεν θα περιλαμβάνει δικαίωμα «ματσαρίσματος» από την Τσέλσι σε οποιαδήποτε μελλοντική προσφορά για τον Γκόλντινγκ — σε αντίθεση με τη συμφωνία που έκαναν οι «Μπλε» για τον Ομάρι Χάτσινσον με την Ίπσουιτς.

«Ανυπομονώ πραγματικά να κάνω μεγάλα βήματα στην καριέρα μου εδώ στη Λέστερ και να δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ», είπε ο Γκόλντινγκ μετά την υπογραφή τετραετούς συμβολαίου με τις «Αλεπούδες».

«Προφανώς, η ιστορία του συλλόγου μιλά από μόνη της. Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες εδώ και θέλω να απορροφήσω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από τους μεγαλύτερους παίκτες, να μάθω από το προσωπικό και ελπίζω να έχω μια σπουδαία σεζόν».


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Τα τυπικά για να γίνει «Κόκκινος Διάβολος» ο Ζίρκζε