Ανακοίνωσε τον Μαντς Άντερσεν η Λούτον

Παίκτης της Λούτον έγινε και επίσημα ο Μαντς Άντερσεν, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν για την Μπάρνσλεϊ.

Η Λούτον ανακοίνωσε άλλη μία μεταγραφή για την καλοκαιρινή περίοδο. Η νεοφώτιστη ομάδα έκανε δικό της τον Μαντς Άντερσεν, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στην Μπάρνσλεϊ.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια, τρία εκ των οποίων ήταν στη Τσάμπιονσιπ και ένα στη League One. Όπου έφτασε μέχρι τον τελικό των playoffs και έχασε από τη Σέφιλντ Γουέντσντεϊ. Ο 25χρονος Δανός έχει ξεκινήσει από την Μπρόντμπι, με την οποία έκανε και τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα.

Στη συνέχεια έπαιξε έναν χρόνο δανεικό στη δεύτερη κατηγορίας της Δανίας για την Κόγκε και από εκεί πήρε μεταγραφή για τη Χόρσενς. Το καλοκαίρι του 2019 η Μπάρνσλεϊ έδωσε 900.000 για να τον φέρει στο νότιο Γιόρκσαϊρ.

«Είναι πολύ ωραία εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος και κοιτάω μπροστά για να ξεκινήσω τη νέα μου πρόκληση με τη Λούτον. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όταν πήγα από την Μπρόντμπι στη δεύτερη κατηγορία της Δανίας, είπα στον πατέρα μου, «σε ενάμιση χρόνο θα παίζω στην Τσάμπιονσιπ».

«Και έτσι ακριβώς έγινε. Την ίδια περίοδο είχα γράψει σε ένα χαρτάκι «Πρέμιερ Λιγκ» και το είχα κολλήσει στο ψυγείο. Το είχα ξεχάσει τελείως, ώσπου η οικογένειά μου το ‘πε. Είναι μια περήφανη στιγμή και γι’ αυτούς», ήταν τα πρώτα λόγια του Δανού ως παίκτης της ομάδας.