Ανακοίνωσε τον Μιχαΐλο Μούντρικ η Τσέλσι

Με κάθε επισημότητα η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχαΐλο Μούντρικ από την Σαχτάρ, υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα 8,5 χρόνια.

Λίγες ώρες πριν, το eyap.gr σας ενημέρωσε για την σχεδόν κλεισμένη συμφωνία της Τσέλσι με την Σαχτάρ. Πριν λίγα λεπτά, ο Μιχαΐλο Μούντρικ ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σύλλογο. Μάλιστα, ο 22χρονος βρίσκεται στο Λονδίνο για το ματς των «Μπλε» με την Κρίσταλ Πάλας. Το συμβόλαιο του Ουκρανού τον δεσμεύει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για τα επόμενα οκτώμιση χρόνια.

Οι Λονδρέζοι έβγαλαν από τα ταμεία τους 62 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσουν. Βέβαια, υπάρχουν άλλα 26,5 εκατομμύρια λίρες εφόσον επιτευχθούν κάποιοι στόχοι. Αυτοί είναι σχετικοί με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ ή της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και προσωπικά ρεκόρ.

«Ο Μιχαΐλο Μούντρικ οριστικοποίησε τη μετακίνησή του από τη Σαχτάρ στην Τσέλσι, αφού συμφώνησε με τους προσωπικούς όρους. Ο Ουκρανός, ο οποίος έκλεισε τα 22 νωρίτερα αυτό το μήνα, συμφώνησε σε ένα συμβόλαιο οκτώμισι ετών με τους Μπλε για να σφραγίσει τη μετακίνησή του στο Στάμφορντ Μπριτζ», ήταν η ανακοίνωση της ομάδας.

Ο Τοντ Μπολί τόνισε πως: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Μιχαΐλο στην Τσέλσι. Είναι ένα συναρπαστικό ταλέντο που πιστεύουμε ότι θα είναι μια καταπληκτική προσθήκη στην ομάδα μας τόσο τώρα όσο και τα επόμενα χρόνια. Θα προσθέσει περαιτέρω βάθος στην επίθεσή μας και γνωρίζουμε ότι θα τον καλωσορίσουν πολύ θερμά στο Λονδίνο».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Τσέλσι», είπε ο Μούντρικ. «Eίναι ένας τεράστιος σύλλογος, ένα φανταστικό πρωτάθλημα και είναι ένα πολύ ελκυστικό πρότζεκτ για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και ανυπομονώ να δουλέψω υπό τον Γκράχαμ Πότερ», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμα: Η τρομερή αντίδραση του Καζεμίρο στο γκολ του Ράσφορντ (vid)

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!