Ανακοίνωσε τον Παλίνια η Μπάγερν Μονάχου

Την επίσημη ανακοίνωση απόκτησης του Ζοάο Παλίνια εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερν Μονάχου ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του μέσου Ζοάο Παλίνια από τη Φούλαμ. Ο Παλίνια υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τη γερμανική ομάδα που θα ισχύει μέχρι το 2028.

«Αυτή είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Τώρα παίζω για μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη», δήλωσε ο Παλίνια. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικό για μένα και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Ανυπομονώ να βιώσω την ατμόσφαιρα και τους οπαδούς στο Allianz Arena. Θέλω να απολαύσω επιτυχίες με τη Μπάγερν και να κερδίσω τίτλους — θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Το Athletic προηγουμένως ανέφερε ότι η Μπάγερν είχε φτάσει σε συμφωνία για να αποκτήσει τον Παλίνια έναντι 51 εκατομμυρίων ευρώ (43,1 εκατομμύρια λίρες, 54,9 εκατομμύρια δολάρια) συν επιπλέον 5 εκατομμύρια ευρώ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ μεταγραφής της Φούλαμ (Mίτροβιτς στην Αλ Χιλάλ).

Ο Παλίνια ήταν πολύ κοντά στη μετακίνησή του στη Μπάγερν το περασμένο καλοκαίρι αφού είχε συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους, αλλά η κίνηση κατέρρευσε λόγω της αδυναμίας της Φούλαμ να βρει αντικαταστάτη. Ο 29χρονος είχε ήδη ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις και φωτογραφήθηκε με τη νέα του φανέλα.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Η Μπάγερν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ολίσε