Αγγλία – Ελβετία : Στήριξη στα «τρία λιοντάρια»

Ώρα προημιτελικών για την Αγγλία και η Kingbet μας δίνει την πρόβλεψή της για το σημερινό παιχνίδι!

Στο Ντίσελντορφ η Αγγλία του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει στόχο να «λύσει» την δύσκολη εξίσωση των Ελβετών και να φτάσει στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τα «τρία λιοντάρια» δεν έχουν προκαλέσει κύμα ενθουσιασμού με τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους, ωστόσο κάποια στιγμή νομοτελειακά θα αντιδράσουν.

Όταν η ομάδα βρίσκεται σε κατάσταση πίεσης πάντα αντιδράει καλύτερα. Χαρακτηριστικά, στο παιχνίδι με την Σλοβακία, στο δεύτερο ημίχρονο που έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, το έψαξε με μανία και δίκαια το βρήκε στο τέλος με τον Μπέλιγχαμ. Απέναντι τους βέβαια θα βρουν έναν παραδοσιακό «δολοφόνο» γιγάντων. Το σύνολο του Γιακίν στο προηγούμενο Euro, είχε στείλει σπίτι της την Γαλλία, πριν αποκλειστεί από την Ιταλία. Φέτος, κόντρα στα προγνωστικά euro 2024, πέταξε τους μέτριους Ιταλούς εκτός και τώρα καλούνται να πετύχουν ακόμα μία υπέρβαση. Δύσκολο το εγχείρημα που έχουν μπροστά τους, όμως δικαιούνται να ελπίζουν βάσει της μέχρι τώρα πορείας τους. Άλλωστε, για λίγα δευτερόλεπτα θα μπορούσε να είχε τερματίσει πρώτη στον όμιλο με την Γερμανία, αν ο Φίλκρουγκ δεν είχε σώσει τα «πάντσερ» στις καθυστερήσεις.

Οι Άγγλοι έχουν να ηττηθούν από το μακρινό 1981 από τους Ελβετούς, ενώ έχουν τρομακτική υπεροχή στα μεταξύ τους παιχνίδια. Στα τελευταία 10 μόνο έχουν 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Πάντως, το πρόβλημα της ομάδας του Σάουθγκεϊτ ως τώρα είναι το άγχος που βγάζει στο παιχνίδι της. Σίγουρα, ο Σάουθγκεϊτ έχει κάνει αλχημείες, αλλά και παλιότερα είχε προβεί σε κάτι αντίστοιχο με την εικόνα της ομάδας να είναι πολύ καλύτερη απ’ ό,τι παρουσιάζει σήμερα.


Πάντως, εμείς θα στηρίξουμε τα τρία λιοντάρια στην κανονική διάρκεια, τα οποία προσφέρονται σε απόδοση 2,22. Ενώ η απόδοση αναμένεται να ανέβει στο live στοίχημα, όσο περνάει η ώρα και η αναμέτρηση είναι στην ισορροπία.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Γκρέιαμ Τέιλορ: Ο ομοσπονδιακός προπονητής που «έπρεπε» να αποτύχει