Αντιδράσεις από τους οπαδούς και τον δήμαρχο της πόλης για τη μεταγραφή Γκρίνγουντ

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ και ο δήμαρχος της Μασσαλίας δεν πήραν με καλό μάτι την επικείμενη μεταγραφή του Μέισον Γκρίνγουντ στην ομάδα της Γαλλίας.

Όπως γράφτηκε πριν δύο ημέρες, η Μαρσέιγ έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Μέισον Γκρίνγουντ και απομένει η έγκριση του επιθετικού ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Οι εξελίξεις αυτές δεν άρεσαν στους φίλους της Μαρσέιγ αλλά και στον δήμαρχο της Μασσαλίας, που προχώρησε σε δηλώσεις που αφορούν μία ενδεχόμενη μετακίνηση του Γκρίνγουντ στην τοπική ομάδα:

Είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Γαλλίας RMC: «Η συμπεριφορά του Γκρίνγουντ είναι απαράδεκτη, ανεπίδεκτη λόγω πολλών λόγων. Χτυπώντας τη σύζυγό του… είδα εικόνες που με σόκαραν βαθιά. Να «σφαγιάζει» κανείς τη σύζυγό του με αυτόν τον τρόπο δεν αρμόζει σε έναν άντρα και δεν μπορεί να έχει θέση στην ομάδα αυτή.

«Οι αξίες της ΟΜ και της Μασσαλίας είναι τελείως διαφορετικές στην πραγματικότητα. Είναι ντροπή. Θα ζητήσω από τον πρόεδρο του συλλόγου, Πάμπλο Λονγκόρια, να μην αποκτήσει τον Γκρίνγουντ. Δεν θέλω ο σύλλογός μου να καλύπτεται με τη ντροπή ενός ατόμου που χτυπά τη σύζυγό του».

Μια ομάδα οπαδών της Μασσαλίας συμφωνεί με τον Μπενουά Παγιάν και έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία #GreenwoodNotWelcome. Μια ανακοίνωση στο Φόρουμ της ΟΜ ανέφερε: «Σε μια περίοδο όπου οι διαπραγματεύσεις για την άφιξη του Μέισον Γκρίνγουντ δείχνουν να εξελίσσονται ως όλο και πιο έντονες, φαίνεται απαραίτητο να εξηγήσουμε, για μια ακόμα φορά και πριν γίνουν αναστρέψιμες οι ζημίες, γιατί αυτή η μεταγραφή φαίνεται αδιανόητη με βάση τις αξίες που επιδεικνύει ο σύλλογος και γιατί θα συνιστούσε για πολλούς από εμάς μια κόκκινη γραμμή που θα κατέστρεφε το πάθος που έχουμε για αυτό τον σύλλογο».


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Το παλεύει για ντε Λιχτ & Ουγκάρτε η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ