Αποχαιρέτησε Χαλ και… Ατζούν ο Πέλκας

Η θητεία του Δημήτρη Πέλκα στο Νησί έφτασε στο τέλος της και ο Έλληνας διεθνής αποχαιρέτησε τον σύλλογο και τον ιδιοκτήτη Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ο Δημήτρης Πέλκας έζησε για έναν ολόκληρο χρόνο την εμπειρία του αγγλικού ποδοσφαίρου, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Χαλ ως δανεικός από τη Φενέρμπαχτσε.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

Ο δανεισμός έφτασε στη λήξη του και ο Δημήτρης Πέλκας αποχαιρέτησε την Χαλ Σίτι και τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ατζούν Αλίτζαλι, με μια ανάρτησή του στο Instagram.

Στην ανάρτησή του, ο Έλληνας διεθνής αναφέρει: «Ήταν μια μακρά σεζόν. Με πολλά σκαμπανεβάσματα, με καλές στιγμές και πολύτιμα μαθήματα. Μια εμπειρία. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ατζούν Ιτζιλάλι και την οικογένεια της Χαλ Σίτι για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους. Αυτό σημαίνει τα πάντα για μένα.

Τώρα είναι ώρα να προχωρήσω. Ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο με λευκή σελίδα», κατέληξε ο Δημήτρης Πέλκας, με τα σενάρια για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και τον Π.Α.Ο.Κ. να είναι όλο και περισσότερα τις τελευταίες ώρες.

Η Χαλ τερμάτισε στην 15η θέση, κάνοντας μια μέτρια σεζόν, χωρίς πάντως να κινδυνέψει, αλλά και δίχως να διεκδικήσει κάποια στιγμή την άνοδο στη φετινή Τσάμπιονσιπ. Σίγουρα πάντως, ήταν μια καλή εμπειρία για τον Δημήτρη Πέλκα.