Αποχωρεί και ο Ίαν Γκράχαμ από την Λίβερπουλ

Σαν ντόμινο καταρρέει η Λίβερπουλ, καθώς ο διευθυντής έρευνας της ομάδας, Ίαν Γκράχαμ, θα αποχωρήσει από το Μέρσεϊσάιντ στο τέλος της σεζόν.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γουόρντ, σαν βόμβα έσκασε μια νέα παραίτηση από την Λίβερπουλ. Σύμφωνα με την «Athletic», ο Ίαν Γκράχαμ παραιτήθηκε από την ομάδα και θα εγκαταλείψει στο τέλος της σεζόν.

Ο Γκράχαμ εργάζεται στην Λίβερπουλ από τον Απρίλιο του 2012. Ασχολείται με την ανάπτυξη του τμήματος δεδομένων, με κύρια εστίαση στη στρατολόγηση και την ανάλυση παικτών. Επίσης, συνεργαζόταν στενά με τον Μάικλ Έντουαρντς που αποχώρησε το καλοκαίρι και τον Τζούλιαν Γουόρντ.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

Ο Ουαλός επί του παρόντος είναι επικεφαλής μιας ομάδας έξι ατόμων, «υπεύθυνη» για σημαντικές προσθήκες παιχτών όπως ο Λουίζ Ντίας και ο Ντάργουιν Νιούνιες. Πλέον, στο Μέρσεϊσάιντ θα κληθούν να αντικαταστήσουν δύο βασικά στελέχη της ομάδας, την ώρα που οι ιδιοκτήτες εξετάζουν το ενδεχόμενο πώλησης.

Η ενασχόληση του Γκράχαμ με το ποδόσφαιρο άρχισε στην Τότεναμ. Εκεί γνώρισε για πρώτη φορά τον Μάικλ Έντουαρντς. Το ζευγάρι είχε μια αμοιβαία αναγνώριση για το πού θα μπορούσαν να πάνε τα «data» στο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμα: Εθνική Αγγλίας: Κανονικά με τις ΗΠΑ ο Κέιν