Αποχωρεί ο ΜακΝάλι από την Γιουνάιτεντ

Ο γιατρός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Στιβ ΜακΝάλι, πρόκειται να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ μετά από 16 χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Στο τέλος του Ιανουαρίου, ο Στιβ ΜακΝάλι θα αφήσει την θέση του γιατρού στην Γιουνάιτεντ μετά από 16 χρόνια. Ο Βρετανός θα αναλάβει ρόλο στο «Professional Game Match Officials Limited», τον υπεύθυνο οργανισμό για τους διαιτητές στην Αγγλία.

Πήγε στην Γιουνάιτεντ το 2006, και δούλεψε στενά με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Μαζί, κέρδισαν το Τσάμπιονς Λιγκ, πέντε Πρέμιερ Λιγκ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Στην συνέχεια, έμεινε στην ομάδα και συνεργάστηκε με τους διαδόχους του Σκωτσέζου.

Ο ΜακΝάλι θα αντικατασταθεί προσωρινά από τον Τζιμ Μόξονμ, όσο οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αναζητούν μόνιμο αντικαταστάτη. Ο Μόξον θα αρχίσει να συνεργάζεται με τον ΜακΝάλι από αυτή την εβδομάδα.

«Η συνεισφορά του Στιβ τα τελευταία 16 χρόνια ήταν τεράστια. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για όλα όσα έκανε για τους παίκτες και τους συναδέλφους μας», δήλωσε ο τεχικός διευθυντής.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

«Η αποχώρηση μου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 16 χρόνια ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Όμως, νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να απομακρυνθώ και να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου σε έναν νέο ρόλο», είπε ο ο ΜακΝάλι.

«Μαζί με τους προπονητές, τους παίκτες, και τους συναδέλφους από όλα τα τμήματα, είμαι περήφανος που ήμουν ένα μικρό μέρος της πρόσφατης ιστορίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τους ευχαριστώ όλους ολόψυχα για τη φιλία, τη συντροφικότητα και την υποστήριξή του», πρόσθεσε.

«Θα μο