Απόλυτος για Φοφανά ο Ρότζερς

Ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, κλήθηκε για ακόμα μία φορά να σχολιάσει το θέμα με τον Γουέσλι Φοφανά, στην συνέντευξη τύπου για το αυριανό παιχνίδι με την Σαουθάμπτον.

Το μήνυμα που πέρασε ο Ρότζερς για τον Φοφανά ήταν σαφές: «Δεν είναι προς πώληση, το κλάμπ το ξεκαθάρισε, αν δεν αλλάξει κάτι σε αυτό, θα περιμένω να είναι εδώ με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου».

Επιπλέον πρόσθεσε: «Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποιο νεότερο και δεν έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία φορά που μιλήσαμε. Είναι εξαιρετικό παιδί και αγαπητός από τους συμπαίκτες του. Έχει εξαιρετική προσωπικότητα και συνεχίζει να αναπτύσσεται».

«Μιλήσαμε αρκετές φορές για την όλη αυτή κατάσταση και είχαμε και προσωπική συζήτηση. Η επικοινωνία μας είναι κανονική και απλά συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια. Είναι μία πρόκληση για κάθε παίκτη και τις ομάδες τώρα που είναι ανοικτό το μεταγραφικό παράθυρο και υπάρχουν πολλές θεωρίες και πολύς θόρυβος, και ειδικά για έναν 21χρονο που έχει περικυκλωθεί από αυτές».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Θέλει να «δέσει» τον Μάντισον η Λέστερ

«Εμείς είμαστε γι’ αυτό εδώ, για να τον βοηθήσουμε και να τον εκπαιδεύσουμε να συμβιβαστεί με αυτές. Η προσοχή βρίσκεται στην ομάδα, ώστε να την προετοιμάσουμε για το Σαββατοκύριακο».

Ο Ρότζερς ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν υπάρχουν νέες προτάσεις για παίκτες της ομάδας και χωρίς πωλήσεις, δεν μπορεί να προχωρήσει σε ενίσχυση. Υπενθυμίζουμε ότι η Λέστερ απέρριψε μέχρι στιγμής δύο προτάσεις της Τσέλσι για τον Φοφανά, με την τελευταία να ανέρχεται στα 75 εκατομμύρια ευρώ.

Συντάκτης: Κώστας Τσιακλής

Κάντε ένα Like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!