Captain Picks GW18: Είναι ο Χόλαντ πάντα η καλύτερη επιλογή;

Μια ερώτηση την οποία οι περισσότεροι απαντάνε απλά με ναι και πάνε παραπέρα, δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο. Όμως είναι σίγουρα σωστή;

Αυτό που έχει κάνει τον Χόλαντ να ξεχωρίσει φέτος είναι η τρομακτική του συνέπεια. Στα 15 παιχνίδια τα οποία έχει αγωνιστεί, μετράει μόνο δύο που δεν έχει επιστρέψει καθόλου πόντους. Ωστόσο έχει υπάρξει ο μεγαλύτερος σκορερ αγωνιστικής μόλις δύο φορές. Προσπερνώντας αγωνιστικές με πυροτεχνήματα όπως για παράδειγμα ο Τάβερνιερ την GW15, σε πολλές άλλες έχουμε παίκτες “top-scorers” γνώριμους, που τους έχουμε στις ομάδες μας.

Μόλις στην αγωνιστική που πέρασε, Μίτροβιτς και Ράσφορντ που είναι παίκτες που παίζουν σε πολλές ομάδες επέστρεψαν παραπάνω πόντους από τον Νορβηγό κι ας έβαλε δύο γκολ.

Επομένως ο Χόλαντ δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή, είναι όμως πάντα η πιο ασφαλής.

Επειδή όμως ενόψει της GW18 δεν έχουμε αρκετά μεγάλο δείγμα της φόρμας των ομάδων για να ψάξουμε κάποιον παίκτη με υψηλό ταβάνι και επειδή πάνω από όλα το FPL είναι παιχνίδι τύχης, πάμε να δούμε λοιπόν τις τρεις πιο ασφαλές επιλογές για την GW17.

Έρλινγκ Χόλαντ

Τιμή: 12,2M£│Ποσοστό Ownership: 84,4%

Ναι η GW17 μας θύμισε γιατί ο Χόλαντ είναι πάντα η πιο ασφαλής επιλογή για το περιβραχιόνιο. Δύο γκολ έτσι απλά και θα μπορούσε να έχει κι άλλα. Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτυ τον ταΐζουν συνεχώς και με τον Αλβάρεζ να μην είναι ακόμα έτοιμος δεν θεωρώ πως υπάρχει πιθανότητα να μην ξεκινήσει. Χόλαντ για αυτούς που επιλέγουν να μην ρισκάρουν με το περιβραχιόνιο και θέλουν να δώσουν βάση αλλού.

Πλέον μπορείτε και να μας ακούτε να συζητάμε για το FPL στο Podcast μας, Fish N’ Chips!

Κέβιν Ντε Μπρούινε

Τιμή: 12,6M£│Ποσοστό Ownership: 39,2%

Οι ιδιοκτήτες του Κέβιν Ντε Μπρούινε έχασαν την μάχη απέναντι σε αυτούς του Μοχάμεντ Σαλάχ την αγωνιστική που πέρασε αλλά όχι και τον πόλεμο. Βλέποντας φάσεις κι από τα δύο παιχνίδια, ο Βέλγος αποτέλεσε πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο από τον Αιγύπτιο για την αντίπαλη άμυνα όμως δεν ήταν η μέρα του. Δεν θεωρώ πως υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης της ποιότητας του Ντε Μπρούινε, από τύχη δεν επέστρεψε πόντους. Μετά την εμφάνισή του απέναντι στη Λιντς τον θεωρώ την πιο ασφαλή επιλογή μετά τον Χόλαντ.

Χάρι Κέιν

Τιμή: 11,6Μ£│Ποσοστό Ownership: 28,6%

Και μιλώντας για ασφάλεια, ή μάλλον καλύτερα εγγύηση, ο Χόλαντ μπορεί να έχει “μπλανκάρει” μόνο δύο φορές, αλλά ο Χάρι ο Κέιν έχει “μπλανκάρει” μόνο τρεις. Επίδοση απίστευτη δεδομένου του πόσο κακή σεζόν κάνει ο Σον και τους τραυματισμούς που έχουν ταλαιπωρίσει Κουλουσέβσκι και Ριτσάρλισον. Χωρίς πολλά πολλά λοιπόν, όπως και στην περίπτωση του Νορβηγού θα επικαλεστώ την συνέπεια του Άγγλου και θα τον προτείνω ως ακόμα μια εναλλακτική για το περιβραχιόνιο. Όλα αυτά φυσικά εν απουσία κάποιο άλλου παίκτη που βρίσκεται σε καλή φόρμα και με καλό παιχνίδι.

Συνοψίζοντας λοιπόν η ομάδα των ΕΥΑΠ FPL προτείνει για αρχηγούς τους Έρλινγκ Χόλαντ, Κέβιν Ντε Μπρούινε και Χάρι Κέιν.

Η ομάδα των ΕΥΑΠ FPL μέχρι στιγμής μετράει:

Captain Pick 1: 10/16 62,5%

Captain Pick 2: 9/16 56,2%

Captain Pick 3: 5/16 31,2%

Όπου κάθε επιστροφή (πλην clean sheet για μέσους, οκ μην το τεντώσουμε) μετράει ως επιτυχημένη πρόταση. Τα στατιστικά παρατίθενται σε κάθε σχετικό άρθρο, για την αξιοπιστία των συντακτών.

Για περισσότερο περιεχόμενο σχετικά με το Fantasy Premier League, μπείτε στην ΕΥΑΠ FPL Pub στο Facebook