181 views

H Premier League επιστρέφει, «η καρό σημαία έχει σηκώθει» και κάθε επιλογή captain είνια πλέον καθοριστική.

 

Αυτή την αγωνιστική υπάρχουν αρκετά καλά παιχνίδια για να ψάξουμε για αρχηγούς, προσωπικά κατατάσσω τους υποψηφίους με την ακόλουθη σειρά:

Bruno Fernandes (11,5M Owned by 56,9%): Πρώτη μου επιλογή για το περιβραχιόνιο, ο Bruno είναι ο πρώτος σκόρερ στο Fantasy φέτος με 209 πόντους. Η συζήτηση θα μπορούσε να λήξει και εδώ. Θα προσθέσω απλά πως από πέρσι τον χειμώνα που πήγε στην Manchester United έχει αντιμετωπίσει την Brighton δύο φορές, έχοντας τρια γκολ και μία ασίστ σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Επίσης, καθόλη την διακοπή έπαιξε μόνο ενάμισυ παιχνίδι με την εθνική Πορτογαλίας. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως θέλει να παίζει σε όλους τους αγώνες, επομένως τον περιμένω να γυρίσει «πεινασμένος με όρεξη για μπάλα».

 

Harry Kane (11,6M Owned by 46,0%): Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο πρωτοτυπίας, η δεύτερη επιλογή μου για την αρχηγία είναι ο παίκτης με την δεύτερη καλύτερη επίδοση στο Fantasy φέτος. Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας μετράει 191 πόντους, συγκομίδη μεγαλύτερη κατά 30+ πόντους από αυτές που είχε τις τελευταίες δύο σεζόν, με οχτώ παιχνίδια να απομένουν. Τι κι αν ο Mourinho παίζει άμυνα όσο δεν πάει, απέναντι στην Newcastle που τα έχει χαμένα εδώ και καιρό, ο Kane είναι μια πολύ δελεαστική επιλογή για το περιβραχιόνιο.

 

Patrick Bamford (6,7M Owned by 48,2%): Και εδώ αποκτά λίγο ενδιαφέρον η συζήτηση. Για τον Patrick Bamford η κλήση στην εθνική δεν ήρθε. Σαν να μην του έφταναν όλα είδε και τον Ollie Watkins (ο παίκτης που επιλέχτηκε αντί για αυτόν) να σκοράρει στο ντεμπούτο του. Για αυτό και τον περιμένω σκυλιασμένο απέναντι στην Sheffield United, της οποίας η χρονιά είναι το λιγότερο τραγική. Να σημείωσω εδώ πως ο Patrick, παρότι βρίσκεται σχεδόν στις μισές ομάδες παγκοσμίως, δεν επιλέγεται από πολλούς μάνατζερς ως αρχηγός. Τον είχα αρχηγό την προηγούμενη αγωνιστική, 24 ποντάκια μου επέστρεψε, με ανέβασε 20 χιλιάδες θέσεις σε overall rank, μιλάω εκ πείρας. Μάλλον θα τον βάλω Vice Captain αυτήν την αγωνιστική, αλλά και ως αρχηγός δεν είναι καθόλου ακραία επιλογή.

 

Mohamed Salah (12,4M Owned by 29,0%): Ο εναλλακτικός μου αρχηγός για αυτή την αγωνιστική. Ναι, τόλμησα να πω τον Salah εναλλακτική επιλογή για αρχηγό,  που φτάσαμε. Και με το δίκιο μου όμως, ο άνθρωπος είναι ο πιο ακριβός παίκτης του παιχνιδιού και έχει πέντε συνεχόμενα blanks. Και αυτό δεν είναι καν το χειρότερο σερί του φέτος, νωρίτερα στη σεζόν είχε κάνει έξι συνεχόμενα blanks από την 15η μέχρι και την 20η αγωνιστική. Τότε η αφλογιστία του έληξε με 15 πόντους απέναντι στην West Ham εκτός. Αυτήν την αγωνιστική ξαναπάει Λονδίνο για να αντιμετωπίσει αυτή την φορά την Arsenal, η οποία αμυντικά μόνο σταθερή δεν είναι.
Θα βγάλει πάλι γούστα στο Λονδίνο ο Μο; Οι πιθανότητες υπάρχουν.

 

Η άποψή μου στην περίπτωση του Αιγύπτιου είναι η εξής: Δώδεκα εκατομμύρια παίκτης είναι, αν τον έχεις στην ομάδα σου μετά από όλο αυτόν τον καιρό, τι πειράζει να τον βάλεις αρχηγό; Κάποια στιγμή θα το βάλει το γκολ, την ζημιά στην έχει ήδη κάνει έτσι κι αλλιώς με τα πέντε blanks. Βάλτον τον καημένο να χαρεί κι αυτός λίγο. Τα ρίσκα είναι για να παίρνονται. Όσο ρίσκο μπορεί να είναι ο Salah ως αρχηγός τέλος πάντων.

Θεωρώ πως οι επιλογές είναι και οι τέσσερις πολύ καλές, καλή τύχη σε όλους, όποιον και αν επιλέξετε!

Συντακτης: Νηρέας Χαμπίδης

 

Leave a Reply