Χάρι Κέιν: Ανακοίνωσε την ίδρυση του Harry Kane Foundation

Ο Άγγλος στράικερ ανακοίνωσε μέσω social media, την έναρξη του δικού του ιδρύματος ψυχικής υγείας με στόχο την αφύπνιση του κόσμου πάνω στο εν λόγω ζήτημα.

Ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας ψυχικής υγείας, ο Χάρι Κέιν θέλησε να μοιραστεί την έντονη κοινωνική ευαισθησία του ανακοινώνοντας την ίδρυση ενός κέντρου που φέρει το όνομα του.

Με ένα όμορφο βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται σε όλα τα στάδια της εξέλιξης του, από την Άρσεναλ και την πρώτη απόρριψη, την ευκαιρία του στην Τότεναμ, τους δανεισμούς και την καθιέρωση του ως βασικό και αναντικατάστατο μέλος των «Σπιρουνιών», ο διεθνής Άγγλος καλεί τον απλό κόσμο να πιστέψει στις δυνατότητες του.

Επιθυμία του Κέιν, μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία, είναι να παρακινήσει την νέα γενιά να δώσει μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν τις ψυχικές διαταραχές.

Μιλώντας σχετικά με το θέμα ο Χάρι Κέιν ανέφερε: «Θέλω να μάθουμε περισσότερα, να γίνουν πιο κανονικές οι συζητήσεις για τα θέματα ψυχικής υγείας, να προμοτάρουμε θετικές συνήθειες που υποστηρίζουν την καλή πνευματική διαβίωση και να διώξουμε το στίγμα γύρω από το θέμα. Θα χρησιμοποιήσω το προφίλ μου για να ενθαρρύνω άλλους να προσέξουν την πνευματική τους υγεία, να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να γνωρίζουν πως είναι εντάξει να ζητήσουν βοήθεια».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Σοκ με Λουίς Ντίας στη Λίβερπουλ!

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!