Χάρι Κέιν: «Θα πρέπει να ζήσω με αυτό»

Ο Χάρι Κέιν δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευση του για την χαμένη του ευκαιρία από την άσπρη βούλα.

Τι και αν με δική του εύστοχη εκτέλεση στο 54ο λεπτό, o Χάρι Κέιν έφερε το παιχνίδι στα ίσα; Ο Άγγλος στράικερ δεν κατάφερε να απαντήσει στο γκολ του Ολιβιέ Ζιρού, χάνοντας σπουδαία εύκαιρα, εκ νέου από την άσπρη βούλα στο 84ο λεπτό, να στείλει το ματς στην παράταση. Η μπάλα έφυγε αρκετά ψιλά από το οριζόντιο δοκάρι του Γιορίς και μετά το σφύριγμα της λήξης, ο επιθετικός της Τότεναμ ήταν απαρηγόρητος.

Χάρι Κέιν

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό, ο Χάρι Κέιν ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα πρέπει να ζήσει με το βάρος του χαμένου πέναλτι για το υπόλοιπο της καριέρας του.

«Δεν είμαι ο τύπος που σκέφτεται υπερβολικά πολύ γι’ αυτό. Προετοιμάζομαι το ίδιο είτε θα εκτελέσω ένα είτε δύο πέναλτι σε ένα ματς. Δεν μπορώ να ρίξω φταίξιμο στην προετοιμασία ή τις λεπτομέρειες πριν από το ματς, δεν ένιωθα διαφορετικά. Ένιωθα αισιόδοξος να το χτυπήσω, αλλά δεν το εκτέλεσα με τον τρόπο που θα ήθελα».

«Φυσικά είναι κάτι με το οποίο πρέπει να ζήσω και να το αποδεχτώ. Αλλά αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε περήφανοι ο καθένας και να ξέρουμε ότι η ομάδα είναι σε καλή θέση για το μέλλον».