Χάρι Μαγκουάιρ: «Μπορούμε να κερδίσουμε το Μουντιάλ»

Την πεποίθηση του ότι η Αγγλία μπορεί να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, εξέφρασε ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Μεγάλη αυτοπεποίθηση φαίνεται να επικρατεί στην Αγγλία, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χάρι Μαγκουάιρ.

Τα «Τρία Λιοντάρια» μετά από δύο νίκες με Ιράν (6-2) και Ουαλία (0-3), αλλά και μία λευκή ισοπαλία με τις Η.Π.Α, ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Σενεγάλης (3-0) και πλέον, η πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία αποτελεί το επόμενο τους εμπόδιο.

Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για το μεγαλύτερο τεστ των τελευταίων ετών, με την αρμάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να στοχεύει σε έναν δεύτερο συνεχόμενο ημιτελικό σε Μουντιάλ.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει για την Αγγλία στο τουρνουά του Κατάρ και πρόσφατα, ισχυρίστηκε ότι άπαντες στην αποστολή πιστεύουν ότι μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση του ιστορικού τροπαίου, μετά το μακρινό 1966.

«Το μοναδικό πράγμα που θα έλεγα ότι είναι διαφορετικό, είναι η ομάδα του 2018 με αυτή τώρα – Όπως και να έχει, πιστεύω ότι πραγματικά πιστεύουμε ότι είναι πιθανή η κατάκτηση του,» είπε αρχικά.

«Έπαιξα το 2018 και φτάσαμε μέχρι τα ημιτελικά και νομίζω ότι αρκετοί παίκτες ήταν χαρούμενοι με αυτό.»

«Πιστεύω, τώρα, υπάρχει η πεποίθηση ότι πρέπει να το κερδίσουμε. Είναι μια θετική αλλαγή στην νοοτροπία μας.»

«Φυσικά γνωρίζουμε πόσο δύσκολο θα είναι. Θεωρώ ότι υπάρχουν πιθανότατα πέντε ή έξι ομάδες με την ίδια πεποίθηση.»

«Αλλά, το 2018, λογικά δεν ήμασταν μία από τις ομάδες που είχε αυτή την πεποίθηση. Τώρα είναι πέντε ή έξι που πάνε με αυτό το σκεπτικό και εμείς είμαστε μία από αυτές,» ολοκλήρωσε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.