Χένες για Κέιν: “Αν κρατήσει τον λόγο του θα γίνει παίκτης μας”

Ο Ούλι Χένες προχώρησε σε δηλώσεις για το πολύκροτο μεταγραφικό “σίριαλ” του καλοκαιριού με τον Χάρι Κέιν και την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Χάρι Κέιν αποτελεί διακαή πόθο της Μπάγερν που έχει καταθέσει ήδη δύο προτάσεις στην Τότεναμ λαμβάνοντας αρνητική απάντηση.

Οι Λονδρέζοι έχουν καταστήσει σαφές πως δεν θέλουν να τον πουλήσουν (τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει πρόταση 100+ εκατομμυρίων).

κέιν αποτυχία

Έχουν κάνει βελτιωμένη πρόταση ανανέωσης στον παίκτη με τρομακτικές απολαβές ενώ ο Ντάνιελ Λέβι έφτασε στο σημείο να του προσφέρει και δουλειά για το μέλλον, όταν αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο!

Ο ιθύνων της Μπάγερν, Ούλι Χένες δήλωσε: “Ο Χάρι Κέιν έχει πει ξεκάθαρα πως έχει πάρει την απόφασή του. Αν κρατήσει τον λόγο του θα τον υπογράψουμε. Η Τότεναμ πρέπει να τα παρατήσει. Έχουμε μία ζητούμενη τιμή από τον Ντάνιελ Λέβι για τον παίκτη. Ο Ρουμενίγκε μιλάει τακτικά με τον παίκτη”.

“Ο Χάρι Κέιν θέλει να αγωνίζεται στην Ευρώπη του χρόνου. Η Τότεναμ δεν θα βρίσκεται εκεί αλλά εμείς θα είμαστε. Έχει άλλη μία ευκαιρία να έρθει σε μία κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα”.