Δεν υπάρχει θέμα Τούχελ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η θέση του προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο σίγουρη δεν είναι αυτή τη στιγμή, όμως ο Τούχελ δεν είναι πλέον “μνηστήρας”.

Το ξέραμε εδώ και καιρό πως ακόμα κι αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδιζε το ΦΑ Καπ, (που το κέρδισε), η θέση του Έρικ Τεν Χαχ δεν είναι σίγουρη και ο Ολλανδός τεχνικός θα περάσει από αξιολόγηση. Όσο αυτή η αξιολόγηση πραγματοποιείται (;), όπως είναι φυσικό, ακόυγονται και πολλά ονόματα ως πιθανές επιλογές προπονητών, σε περίπτωση που ο Τεν Χαχ δεν κρατήσει τη θέση του.

Ένας από τους πιθανούς μνηστήρες ήταν μέχρι πρόσφατα και ο Τόμας Τούχελ που έμεινε ελεύθερος από τη Μπάγερν Μονάχου με το τέλος της φετινής σεζόν. Τα τελευταία δημοσιεύματα ωστόσο αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα τελικά με τον Γερμανό, μετά από συνάντηση που αυτός είχε με ανθρώπους των “Κόκκινων Διαβόλων”. Μάλιστα λέγεται πως ο Τούχελ επιθυμεί να πάρει ένα διάλειμμα από την προπονητική, Α ΛΑ ΓΙΟΥΡΚΕΝ ΚΛΟΠ.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρόμανο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να αποφασίσει για τον Έρικ Τεν Χαχ στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Στο «σφυρί» ο Τζέιντον Σάντσο!