Διστακτική η Τσέλσι στην έγκριση της μετακίνησης του Γκίλμουρ!

Η Τσέλσι είναι απρόθυμη να εγκρίνει την μόνιμη μετακίνηση του Μπίλι Γκίλμουρ στην Μπράιτον λόγω των προβλημάτων τραυματισμών του συλλόγου στην μεσαία γραμμή, σύμφωνα με την Athletic.

Ο Ενγκολό Καντέ και ο Ρούμπεν-Λόφτους Τσικ είναι αμφότεροι στο περιθώριο, ενώ ο Ματέο Κόβασιτς παραμένει περιορισμένος καθώς αναρρώνει από πρόβλημα στο γόνατο. Ο Γκίλμουρ ήταν στην αποστολή, καθώς η Τσέλσι έχασε 2-1 στο Σαουθάμπτον την Τρίτη, αλλά τελείωσε το παιχνίδι ως αχρησιμοποίητη αλλαγή και ο προπονητής Τόμας Τούχελ είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει.


Ο Γκίλμουρ πιστεύεται ότι παραμένει αισιόδοξος ότι η ιδιοκτησία της Τσέλσι μπορεί να πεισθεί να μαλακώσει τη στάση της. Η Μπράιτον μπορεί να αγοράσει τον Σκωτσέζο μόνο, καθώς έχει ήδη έναν άλλο απόφοιτο των ακαδημιών της Κόμπαμ, τον Λέβι Κόλγουιλ, με δανεισμό για μια σεζόν. Η θέση της Τσέλσι σχετικά με τον Γκίλμουρ μπορεί να αλλάξει αν καταφέρει να υπογράψει άλλον έναν μέσο την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, με το αστέρι του Άγιαξ, Έντσον Άλβαρεζ, να αποτελεί στόχο για τους μπλε που έχουν κάνει προσφορά 43 εκατομμυρίων λιρών την Τετάρτη.

Συντάκτης: Νικόλας Παύλου

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις της Deadline Day στο Live άρθρο του eyap.gr