«Έκλεισε» παίκτη της Παρί η Σάντερλαντ

Μεταγραφή ορμώμενη από την Παρί Σεν Ζερμέν για τη Σάντερλαντ, καθώς φέρεται να συμφώνησε με το νεαρό μέσο Εντουάρντ Μισού.

Στην προσθήκη ενός ακόμη νεαρού ποδοσφαιριστή προχώρησε η Σάντερλαντ, η οποία συμφώνησε με τον Εντουάρντ Μισού της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πρόκειται για την 8η φετινή μεταγραφή της ομάδας της Τσάμπιονσιπ, μετά τους Ντάνιελ Μπάλαρντ, Λέον Νταζακού, Αζί Αλεσέ, Τζακ Κλαρκ, Άλεξ Μπας, Τζιούισον Μπένετ και Έλις Σιμς. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «Μαύρες Γάτες» συμφώνησαν με τους πρωταθλητές Γαλλίας για το δανεισμό του 19χρονου, με μία οψιόν αγοράς ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Παρί Σάντερλαντ Μισού

Ο Μισού αποτελεί μέλος των ακαδημιών της Παρί από το 2016, ενώ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον περασμένο Ιανουάριο, με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2025. Αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στο κέντρο, στις θέσεις ‘8’ και ’10’. Είναι γρήγορος, τόσο με τη μπάλα στα πόδια όσο και χωρίς αυτήν, ενώ στα 19 του κοστολογείται στα 3 εκατομμύρια ευρώ στο transfermarkt.

Η Σάντερλαντ τούτη τη στιγμή βρίσκεται στη 12η θέση, ενώ ηττήθηκε χθες με 0-1 από τη Νόριτς. Σίγουρα ο βασικός στόχος της ομάδας του Άλεξ Νιλ δεν είναι άλλος από το να αγωνίζεται ξανά στη μεγάλη κατηγορία εντός των επόμενων ετών. Αυτό που μένει να φανεί είναι το αν θα καταφέρει, μέσω της ενίσχυσης με ταλαντούχους, κάτω των 22, ποδοσφαιριστές, να εισχωρήσει στην πρώτη εξάδα.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!
Κοινοποίηση:
Picture of Πάχος Αλεξόπουλος

Πάχος Αλεξόπουλος

Πάχος Αλεξόπουλος ή κοινώς #paxson. Με πλήρες όνομα Παχώμιος (κανείς δεν τον φωνάζει έτσι) κατάγεται από τη γραφική Σύμη. Έχει μια μικρή συμπάθεια στη Μάντσεστερ Σίτι από το 2007, όταν και ξεκίνησε η ενασχόλησή του με το αγγλικό ποδόσφαιρο. Αποτελεί λάτρη της στατιστικής και της γενικότερης ποδοσφαιρικής - τακτικής ανάλυσης. Το πάθος και η καινοτομία είναι δύο λέξεις που τον χαρακτηρίζουν.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

kennypaok
Τζόντζο Κένι: Ένα γέννημα-θρέμμα «Ζαχαρωτό» στην Τούμπα
Untitled-1
ΠΑΟΚ: Έκλεισε τον Τζόντζο Κένι!
Αντόνιο δράση
Επιστροφή στα γήπεδα μετά από έξι μήνες για τον Αντόνιο
Κόπολα Μπράιτον
Η Μπράιτον ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντιέγκο Κόπολα από τη Βερόνα
Ατλέτικο Ντιν
Στα υπόψιν της Ατλέτικο ο Ντιν, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Ρόμπερτσον
Καλιμουεντό
Εντείνει το ενδιαφέρον της για τον Καλιμουεντό η Τότεναμ
ΜπέΙλ Πλίμουθ
Γίνεται συν-ιδιοκτήτης της Πλίμουθ ο Μπέιλ;
f8d61396-9e34-4125-88ff-5ee01d8f0ecb_kyle-walker-manchester-city
Δύο «μνηστήρες» προς το παρόν για Κάιλ Γουόκερ
Τρουφέρ
Ανακοίνωσε τον Τρουφέρ η Μπόρνμουθ
γκρίλις
Εξετάζει την περίπτωση του Γκρίλις η Νάπολι
Τσερκί
Τσερκί: «Μπορώ να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα στη Μάντσεστερ Σίτι»
Ενμετσά
Ανακοίνωσε τον Νμέτσα η Λιντς
Μαλίκ Φοφανά
Ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Μαλίκ Φοφανά
Kingbet 16/6
Τσέλσι – Λος Άντζελες FC: Αποφασισμένη και ενισχυμένη - Προγνωστικά by Kingbet (16/6)
tel lll
Και επίσημα στην Τότεναμ ο Τελ: «Πιστεύω σε αυτή την ομάδα»
tru
Η Μπόρνμουθ έκλεισε ήδη τον αντικαταστάτη του Κερκέζ
IMG_0604
To Παγκόσμιο Κύπελλο που δεν ζήτησε κανείς αλλά όλοι μπορεί να «χαζέψουν» είναι εδώ
γκρίλις
Καμία προσφορά στα χέρια της Σίτι για τον Τζακ Γκρίλις
Ροντρίγκεθ
Άστον Βίλα: Προτεραιότητα τα εξτρεμ, βασικός στόχος ο Ροντρίγκεθ
Τελ Τότεναμ
Κάνει δικό της τον Τελ η Τότεναμ