Εκτός ξανά με τραυματισμό ο Ζότα

Εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει ξανά ο Ντιόγκο Ζότα όπως γνωστοποίησε πριν από λίγη ώρα ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Ντιόγκο Ζότα ξεκίνησε ως βασικός στη νίκη της Κυριακής εναντίον της Φούλαμ (1-3) και σκόραρε το τρίτο γκολ των «Ρεντς» στο δεύτερο ημίχρονο στο Κρέιβεν Κότατζ αλλά θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες εβδομαδες.

Μετέπειτα ιατρική αξιολόγηση στον Πορτογάλο αποκάλυψε ένα πρόβλημα τραυματισμού που θα αφήσει εκτός τον Ζότα στον μικρό χρόνο. Το γεγονός επιβεβαίωσε ο Γιούργκεν Κλοπ: «Δυστυχώς, ναι. Ο Ντιόγκο σκόραρε το γκολ, αισθάνθηκε μια μικρή ενόχληση και τώρα ανακαλύψαμε ότι είναι κάτι λίγο μεγαλύτερο. Θα είναι εκτός για δύο εβδομάδες. Εκτός από αυτό, όχι [δεν υπάρχουν νέα προβλήματα τραυματισμών].

Δεν μπορώ πραγματικά να πω πολλά γι’ αυτό, ειλικρινά. Πριν από το παιχνίδι όπου δεν ξεκίνησε, δέχτηκε ένα χτύπημα, αισθάνθηκε πρόβλημα στο ισχίο. Μετά ήταν εντάξει επειδή δεν ξεκίνησε, Μετά ξεκίνησε στο τελευταίο παιχνίδι, ήταν φυσικά εντάξει και μετά με το τέλος… είναι κάτι μικρό, αλλά είμαστε αργά στη σεζόν, οπότε φυσικά τώρα δεν είναι η καλύτερη στιγμή για κάθε τραυματισμό σχεδόν. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Όταν λέω δύο εβδομάδες, πραγματικά είναι σχεδόν τίποτα, αλλά αρκετό για να μην είναι διαθέσιμος.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Οι αντιδράσεις των Μαγκουάιρ και Άντονι μετά τα πέναλτι με την Κόβεντρι που συζητήθηκαν πολύ