Ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για Ισάκ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Τέλεγκραφ η Νιούκαστλ έχει σκοπό να σπάσουν το ρεκόρ μεταγραφής τους για τον Αλεξάντερ Ισάκ.

Όπως ανέφερε η Τέλεγκραφ η Νιούκαστλ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Σοσιεδάδ, Αλεξάντερ Ισάκ. Συγκεκριμένα με το δημοσίευμα οι «Καρακάξες» έχουν σκοπό μάλιστα να σπάσουν το ρεκόρ μεταγραφής τους για τον Σουηδό διεθνή.

Οι συζητήσεις μάλιστα με την Σοσιεδάδ για τον 22χρονο έχουν ήδη ξεκινήσει. Σκόραρε έξι γκολ τη περασμένη σεζόν στη Λα Λίγκα, αλλά οι ικανότητές του τον έχουν κάνει περιζήτητο. Εκτός από την ομάδα του Έντι Χάου και η Άρσεναλ είχε δείξει ενδιαφέρον για τον παίχτη από τον Ιανουάριο.

Το ρεκόρ μεταγραφής για τις «Καρακάξες» είναι 40 εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση του Μπρούνο Γκιμαράες, ενώ τώρα θέλουν να δώσουν ένα ποσό περίπου στα 50 εκατομμύρια, για να αγοράσουν τον Σουηδό. Στη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο έχουν ήδη αγοράσει τον Ματ Τάργκετ, τον Νικ Πόουπ και τον Σβεν Μπότμαν.

Μια πιθανή συμφωνία αυτή τη στιγμή, θα έβλεπε τη Νιούκαστλ να καταναλώνει όλο το μπάτζετ της για τις μεταγραφές του καλοκαιριού. Παράλληλα, για να απελευθερώσει κεφάλαια και να επιτρέψει την ευελιξία τις επόμενες μέρες, οι «Καρακάξες» θέλουν μια δομημένη συμφωνία, η οποία θα εξοφλήσει ένα μεγάλο μέρος οποισδήποτε πιθανής αμοιβής σε ένα χρόνο.