Έντονη ανησυχία στην Σίτι για τον τραυματισμό του Ντε Μπρόινε

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αποχώρησε τραυματίας από την χθεσινή νίκη με 3-0 της Σίτι στο Τερφ Μουρ επί της Μπέρνλι.

Μόλις στο 24ο λεπτό ο Ντε Μπρόινε βγήκε αναγκαστική αλλαγή με τον Γκουαρδιόλα να αποκαλύπτει μετά το παιχνίδι το πρόβλημα του Βέλγου μέσου και πως πρόκειται για συνέχεια του τραυματισμού που είχε αποκομίσει από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ίντερ.

“Δυστυχώς τραυματίστηκε ξανά. Πρόβλημα στο ίδιο σημείο, μου είπε, όπως στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι κρίμα γιατί είχε αναρρώσει καλά, αλλά τώρα τον έχουμε χάσει για λίγο, οπότε πρέπει να σκεφτούμε, να μιλήσουμε με τους γιατρούς, να δούμε τι συνέβη.

“Πρέπει να χαλαρώσει, να αναρρώσει και να επιστρέψει. Ένιωθε καλά και έπαιζε καλά στα πρώτα λεπτά. Εξαρτάται από το μέγεθος του τραυματισμού, αλλά θα είναι λίγες εβδομάδες εκτός. Ίσως ήταν λάθος μου [που τον έβαλα], αλλά όταν τραυματίζεται μετά από 15-20 λεπτά, δεν είναι κάτι λάθος [με την απόφαση] – όταν είναι μετά από 65 λεπτά είναι η κούραση του μυός”, είπε ο Γκουαρδιόλα.

Ακόμα δεν είναι τίποτα βέβαιο και ο Βέλγος θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να εκτιμηθεί ο χρόνος απουσίας του, όμως μοιάζει πολύ πιθανό ο Πεπ να τον προστατεύει περισσότερο από εδώ και πέρα. Τέλος, απίθανο μοιάζει να βρίσκεται στην αποστολή για τον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στη Σεβίλλη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.