Έντονο αγγλικό ενδιαφέρον για Άλβαρεζ

Ο Έντσον Άλβαρεζ αποκαλύπτει ότι «θρηνεί» για την μη πραγματοποίηση της μεταγραφής του στην Τσέλσι , ύψους 43 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Έντσον Άλβαρεζ επέμεινε ότι είναι πλέον έτοιμος να αφήσει τον Άγιαξ, αφού είδε την μεταγραφή του, ύψους 43 εκατομμυρίων λιρών στην Τσέλσι, να καταρρέει. Οι «Μπλε» έκαναν την κίνησή τους καθυστερημένα για τον 25χρονο μέσο και έτσι ο Άγιαξ απέρριψε την πρότασή τους. Ετσι αποφάσισαν να πάρουν τον Ντένις Ζακάρια, ως δανεικό από την Γιουβέντους.

Με τον Ζακάρια δανεικό από τον ιταλικό σύλλογο, να είναι απίθανο να μείνει για την επόμενη σεζόν, ο Άλβαρεζ θα μπορούσε να είναι και πάλι στο ραντάρ της Τσέλσι και αποκάλυψε ότι απογοητεύτηκε, όταν δεν έγινε η μεταγραφή του στο Στάμφορντ Μπριτζ πέρυσι.

Η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ και η Νιούκαστλ έχουν, επίσης, εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Άλβαρεζ τις τελευταίες εβδομάδες.Ο παίκτης, επίσης, δήλωσε: «Φυσικά η απογοήτευση κράτησε για λίγο, αλλά πιστεύω ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ίσως δεν ήταν ακόμα η κατάλληλη στιγμή. Θα έρθει η ώρα μου, εκατό τοις εκατό. Αυτό είναι στα χέρια του Θεού και των δικών μου. Και δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Ήρθα στον Άγιαξ για να μάθω, να απολαύσω και να φτάσω στο επόμενο επίπεδο. Φυσικά, είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου στον Άγιαξ αυτή τη στιγμή. Αλλά αν έρθει κάτι ενδιαφέρον το επόμενο καλοκαίρι, που να συμφέρει και την ομάδα του Άγιαξ και εμένα, τότε θέλω να αρπάξω αυτή την ευκαιρία».