Επανέρχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Μπράντγουεϊτ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν εγκαταλείπει τα όπλα σε ότι αφορά την περίπτωση του Τζάραντ Μπράντγουεϊτ της Έβερτον.

Πεπεισμένος ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σίγουρα θα επανέλθει με καλύτερη προσφορά στην Έβερτον για την περίπτωση του Τζάραντ Μπράντγουεϊτ, εμφανίζεται ο Ντέιβιντ Όρνσταϊν. Ο έγκυρος δημοσιογράφος του Athletic συνέστησε στους φίλους της Γιουνάιτεντ να…έχουν το νου τους για τις εξελίξεις σε αυτό το θέμα.

Υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο που λήγει σύντομα για τους συλλόγους που πρέπει να αντιμετωπίσουν ζητήματα γύρω από τους κανονισμούς κερδοφορίας και βιωσιμότητας (PSR). Τα πράγματα πρέπει να αρχίσουν να κινούνται αυτή την εβδομάδα αν θέλουν να πραγματοποιηθούν μεταγραφές έως τις 30 Ιουνίου, και αρκετές ομάδες βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία.

Ο Τζάραντ Μπραντγουέιτ ήταν το αντικείμενο μιας προσφοράς 35 εκατομμυρίων λιρών από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Παρασκευή. Η Έβερτον θεώρησε αυτήν την προσφορά για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό τους απαράδεκτη και την απέρριψε. Στη συγκεκριμένη προσφορά συμπεριλήφθηκαν επιπλέον 8 εκατομμύρια λίρες σε μπόνους.

Η Έβερτον βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες με οικονομικά ζητήματα. Προτιμότερο για τα «Ζαχαρωτά» θα ήταν να επιλύσουν το πρόβλημα όχι με την πώληση (ούτε με τη μείωση της αξίας πώλησης) βασικών παικτών όπως ο Μπραντγουέιτ, αλλά μέσω άλλων μέσων, όπως η παραχώρηση παικτών από την ακαδημία.

Αλλά η πρόταση της Γιουνάιτεντ την πρώτη επίσημη ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, πολύ χαμηλότερη από την αξία πώλησης της Έβερτον, υποδηλώνει ότι πιστεύουν ότι οι αντίπαλοί τους στην Πρέμιερ Λιγκ ότι ομάδες σαν την Έβερτον, ίσως χρειαστεί να εξετάσουν την πιθανότητα να τον αποχωριστούν πριν το τέλος του μήνα — πολύ χαμηλότερα απ’ όσο θα μπορούσαν να διαπραγματευτούν αν δεν πίεζαν οι συνθήκες.

Αν η Έβερτον επιμένει να ζητάει πάνω από 70 εκατομμύρια λίρες, αυτό είναι ένα ποσό που φαίνεται να είναι πέραν των οικονομικών δυνατοτήτων της Γιουνάιτεντ.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Το πλήρες πρόγραμμα του EURO 2024