Επίσημα πρεσβευτής της Λίβερπουλ ο Τζον Μπαρνς

Πρεσβευτής της αγαπημένης του Λίβερπουλ θα είναι και επίσημα, ο θρύλος της ομάδας, Τζον Μπαρνς.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει να τιμά έμπρακτα τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και θρύλους που έγραψαν ιστορία στο Άνφιλντ. Μαζί με τον Ίαν Ρας, μια ακόμη μεγάλη προσωπικότητα των «Κόκκινων», ο Τζον Μπαρνς, αναλαμβάνει χρέη πρεσβευτή του συλλόγου.

Ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής θεωρείται -δικαίως- ως ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ. Έπαιξε 407 φορές για τον σύλλογο από το 1987 έως το 1997, πετυχαίνοντας 108 γκολ, ενώ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Αγγλίας και ένα Λιγκ Καπ.

«Είναι φανταστική τιμή για μένα να γίνω πρεσβευτής αυτού του σπουδαίου συλλόγου και όλων όσων αντιπροσωπεύει. Μου άρεσε πολύ να εκπροσωπώ την Λίβερπουλ ως παίκτης και απολαμβάνω την προοπτική να φορέσω και πάλι το αγαπημένο έμβλημα του Liver bird στο στήθος μου – αν και αυτή τη φορά με κοστούμι», ήταν οι πρώτες του δηλώσεις.

 «Είμαστε απολύτως ευτυχείς που καλωσορίζουμε τον Τζον Μπάρνς ως πρεσβευτή της Λίβερπουλ.Είναι ένας πραγματικός θρύλος αυτού του ποδοσφαιρικού συλλόγου και γνωρίζουμε πόσα σημαίνει γι’ αυτόν (η ομάδα). Ο Τζον είχε τεράστιο αντίκτυπο στα 10 χρόνια παρουσίας του εδώ, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.Ανυπομονούμε να δούμε τον αντίκτυπο που θα έχει στο μέλλον στο ρόλο του ως πρεσβευτής», πρόσθεσε ο CEO του συλλόγου, Μπίλι Χόγκαν.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Σεργκέι Ρεμπρόφ: Τ’ ακριβά «Σπιρούνια» δεν είναι πάντα γυαλιστερά

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!