Επίσημο: Ανανέωσε στη Μ. Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγ!

Ο Έρικ Τεν Χαγ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος με ανακοίνωσή του λίγο νωρίτερα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την απόφαση να κρατήσει τον Ολλανδό τεχνικό στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το 2026.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά την υπογραφή της ανανέωσης ο Τεν Χαγ ανέφερε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που κατέληξα σε συμφωνία με τον σύλλογο για τη συνέχιση της συνεργασίας μας. Κοιτάζοντας πίσω στα τελευταία δύο χρόνια, μπορούμε να αναλογιστούμε με υπερηφάνεια δύο τρόπαια και πολλά παραδείγματα προόδου από εκεί που βρισκόμασταν όταν ήρθα. Ωστόσο, πρέπει επίσης να είμαστε ξεκάθαροι ότι υπάρχει ακόμη πολλή σκληρή δουλειά μπροστά μας για να φτάσουμε στα επίπεδα που αναμένονται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που σημαίνει να διεκδικήσουμε αγγλικούς και ευρωπαϊκούς τίτλους.

Στις συζητήσεις μου με τον σύλλογο, βρήκαμε πλήρη ενότητα στο όραμά μας για την επίτευξη αυτών των στόχων και είμαστε όλοι σθεναρά αποφασισμένοι να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί».

Ο Dan Ashworth, αθλητικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε:

«Με δύο τρόπαια στις δύο τελευταίες σεζόν, ο Έρικ ενίσχυσε το ρεκόρ του ως ένας από τους πιο σταθερά επιτυχημένους προπονητές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ενώ η ανασκόπηση της περασμένης σεζόν από τον σύλλογο ανέδειξε τομείς για βελτίωση, κατέληξε επίσης στο σαφές συμπέρασμα ότι ο Έρικ ήταν ο καλύτερος συνεργάτης για να συνεργαστούμε για την αύξηση των προτύπων και των αποτελεσμάτων.

Αυτή η ομάδα παικτών και προσωπικού έχει ήδη δείξει ότι είναι ικανή να αγωνίζεται και να κερδίζει στο κορυφαίο επίπεδο, τώρα πρέπει να το κάνουμε με μεγαλύτερη συνέπεια. Με την ενισχυμένη ηγετική ομάδα ποδοσφαίρου μας τώρα στη θέση της, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε χέρι-χέρι με τον Έρικ για να επιτύχουμε τις κοινές μας φιλοδοξίες για αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο».

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Αλλάζει διάταξη και πρόσωπα η ενδεκάδα της Αγγλίας