ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Κρίσταλ Πάλας αποχαιρέτησε τον Χότζσον

Παρελθόν κι επίσημα αποτελεί από το πάγκο της Κρίσταλ Πάλας ο Ρόι Χότζσον.

H Κρίσταλ Πάλας επιβεβαίωσε ότι ο Ρόι Χότζσον ολοκλήρωσε την δεύτερη θητεία του στην ομάδα, αποχαιρετώντας τους «Αετούς». Ο 75χρονος τεχνικός είναι καλά στην υγεία του και έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά από την κατάρρευσή του την προηγούμενη εβδομάδα σε μία προπόνηση της ομάδας.

Ο Ρόι Χότζσον δήλωσε: «Αυτός ο σύλλογος είναι πολύ ιδιαίτερος και σημαίνει πολλά για μένα και έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην ποδοσφαιρική μου ζωή. Απόλαυσα πλήρως το χρόνο μου εδώ κατά τη διάρκεια έξι σεζόν, καθώς μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ με παίκτες και συνεργάτες υψηλής ποιότητας κάνοντας αυτό που αγαπώ κάθε μέρα.

Ωστόσο, κατανοώ, δεδομένων των πρόσφατων περιστάσεων, ότι μπορεί να είναι σοφό αυτή τη στιγμή ο σύλλογος να σχεδιάσει εκ των προτέρων, και γι’ αυτόν τον λόγο έχω πάρει την απόφαση να αποσυρθώ ώστε ο σύλλογος να μπορέσει να υλοποιήσει τα σχέδιά του για ένα νέο προπονητή, όπως είχε προγραμματίσει για αυτό το καλοκαίρι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Στιβ Πάρις και τους Αμερικανούς συνεργάτες του, για την υποστήριξή τους, μαζί και το προπονητικό μου επιτελείο και την ομάδα που με βοήθησαν τόσο πολύ στη διαδρομή μου. Ειδικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και βοηθό μου για πολλά χρόνια, Ρέι Λιούινγκτον τους προπονητές Ντιν Κιέλι και Πάντι Μακάρθι καθώς και τα εξαιρετικά τμήματα επιστήμης, ανάλυσης βίντεο και ιατρικής.

Τις ευχαριστίες μου και τον σεβασμό μου επίσης στον τρέχον ρόστερ της ομάδας, που είχα την χαρά να συνεργαστώ μαζί τους – είναι μια πιστωτική αξία για τον σύλλογο και για τον εαυτό τους. Είμαι βέβαιος ότι οι οπαδοί μας θα συνεχίσουν να προσφέρουν την πλήρη υποστήριξή τους στην ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν και πέρα.

Είμαι βέβαιος ότι η σεζόν θα ολοκληρωθεί καλά και εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία στις επόμενες εβδομάδες, τους μήνες και τις σεζόν που θα έρθουν».

Στον πάγκο για το σημερινό παιχνίδι εναντίον της Έβερτον, θα καθίσουν οι στενοί συνεργάτες του Χότζσον, ΜακΚάρθι και Λιούινγκτον. Πολύ σύντομα αναμένεται και η ανακοίνωση για την πρόσληψη του Όλιβερ Γκλάνσερ.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Ο Γιαν Εμβιλά επέστρεψε στην Αγγλία