Επίσημο: Στην Άστον Βίλα ο Έμερι

Πριν λίγα λεπτά έγινε επίσημη η συμφωνία της Άστον Βίλα με τον Ουνάι Έμερι, για να αναλάβει από την 1η του Νοέμβρη τα καθήκοντα της νέας του ομάδας.

Πριν το eyap.gr σας ενημερώσε για τις συζητήσεις που βρίσκονταν οι «Χωριάτες» με την Βιγιαρεάλ και τον Ουνάι Έμερι, για την αντικατάσταση του Στίβεν Τζέραρντ. Βέβαια, η χρυσή τομή βρέθηκε γρήγορα και οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια για την μεταγραφή του Ισπανού προπονητή.

Έτσι, η Άστον Βίλα ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την πρόσληψη του Ουνάι Έμερι ως προπονητή της ομάδας. Η εμπειρία του στα γήπεδα κρίνεται ύψιστης σημασίας στην μάχη που θα δώσει η Άστον Βίλα για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Αυτό το σαββατοκύριακο η ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του, καθώς θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η του Νοέμβρη. Χρόνος δηλαδή που χρειάζεται ώστε να αποκτήσει ο Ισπανός άδεια εργασίας για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Άστον Βίλα θα πληρώσει έξι εκατομμύρια ευρώ στην Βιγιαρεάλ σαν κόστος μεταγραφής. Επίσης, η ίδια πηγή αναφέρει πως ο μισθός του Ισπανού θα αγγίζει έφτα εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Διαβάστε ακόμα: Ανακοίνωσε Κάρικ η Μίντλεσμπρο

Κάντε ένα Like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!