Ερευνά τις διαρροές στο Twitter η Premier League

Προβληματισμός για την Premier League λόγω της διαρροής που προκύπτει όσον αφορά τις αποστολές των ομάδων στο Twitter.

 

Το Fantasy Football της Premier League, αποτελεί ένα παιχνίδι με εκατομμύρια θαυμαστές. Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν πάει το παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο. Υπάρχουν κι εκείνοι που μέσω αυτόματων προγραμμάτων ελέγχουν ποιους δεν επιλέγουν οι παίκτες και το προπονητικό staff στις ομάδες τους.

 

 

 

Φυσικά, το παιχνίδι δεν απαγορευόταν μέχρι στιγμής για τους παίκτες και τους προπονητές. Όμως ιδιαίτερα μετά την τελευταία διαρροή με τον τραυματισμό του Jack Grealish, αυτό μπορεί να αλλάξει. Ο Άγγλος τέθηκε εκτός της διάθεσης του Smith την Παρασκευή, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό πριν το παιχνίδι με την Leicester, επισήμως.

Την αποκάλυψη έκανε ένας λογαριασμός στο Twitter που φαίνεται πως έχει την έδρα του στην Νορβηγία. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός αποκάλυψε περίπου 60 αλλαγές στα ρόστερ των «φανταστικών συνθέσεων» το τελευταίο διάστημα. Στην περίπτωση του Grealish, εντόπισε ότι ένας γιατρός της ομάδας, μέλη του τεχνικού τιμ και ένας σεφ της Villa, τον έθεσαν εκτός της επιλογής του πριν ανακοινωθεί κάτι.

 

 

Ορισμένες πληροφορίες για την αποστολή είναι πάντα διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Ωστόσο, η παρακολούθηση τόσων πολλών λογαριασμών της Fantasy Premier League που ανήκουν στο προσωπικό του συλλόγου, οδήγησε σε αρκετούς συλλόγους να συζητούν τώρα πώς είναι καλύτερο να σιγουρευτεί, ότι δεν προσφέρονται ενδείξεις για την κατάσταση των ομάδων ακούσια.

Οι παίκτες και το προσωπικό της Premier League δεν παραβιάζουν κανόνες ή κανονισμούς στο πρωτάθλημα όταν παίζουν FPL, το οποίο απολαμβάνουν περισσότεροι από επτά εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως.

Αυτό που συζητιέται, είναι ότι για την διασφάλιση του παιχνιδιού, καλό θα ήταν τα μέλη μίας ομάδας να μην μπορούν να διαλέξουν παίκτες από τον σύλλογο στον οποίο εργάζονται, κάτι όμως το οποίο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Η Aston Villa ωστόσο, σύμφωνα με την Times, απαγόρευσε στους παίκτες της ομάδας οποιαδήποτε ενασχόληση με το παιχνίδι.