Εθνική Ουαλίας: Νέο συμβόλαιο για τον Ρόμπερτ Πέιτζ

Νέο συμβόλαιο υπέγραψε ο τεχνικός της εθνικής Ουαλίας, Ρόμπερτ Πέιτζ, ο οποίος έστειλε τους «Δράκους» στο Μουντιάλ μετά από 64 χρόνια.

Νέο συμβόλαιο υπέγραψε ο τεχνικός της εθνικής Ουαλίας, Ρόμπερτ Πέιτζ. Ο 48χρονος συμφώνησε με την Ομοσπονδία της Ουαλίας για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων κάτι που σημαίνει ότι αυτός θα είναι με τους «Δράκους» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το Νοέμβρη.

Έχει υπάρξει βοηθός προπονητή του Ράιαν Γκιγκς και τον αντικατέστησε μετά τη σύλληψή του τον Νοέμβρη του 2020. Ανέβασε την ομάδα του κατηγορία στο Nations League, ενώ την οδήγησε και στους «16» του Euro του 2020.

Το τελευταίο του επίτευγμα ήταν η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, νικώντας την Ουκρανία στα play-off 1-0 με γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να προπονείς την εθνική σου ομάδα και δε μπορώ να περιμένω για τη πρόκληση των επόμενων τεσσάρων χρόνων. Ξεκινάμε από το Παγκόσμιο Κύπελλο, το πρώτο μετά από 64 χρόνια».

«Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για το ουαλικό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι θα κάνουμε τη χώρα περήφανη το Νοέμβριο και να συνεχίσουμε την επιτυχία μας, με το να προκρινόμαστε σε περισσότερες διοργανώσεις», δήλωσε ο Ουαλός τεχνικός.

Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Ρονάλντο: Απέρριψε μυθική πρόταση 200 εκατομμυρίων της Αλ Χιλάλ!

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!