φαν Ντάικ: «Σημαίνει πάρα πολλά, το πρώτο τρόπαιο ως αρχηγός»

Ο σκόρερ και αρχηγός της Λίβερπουλ, Βιργκίλ φαν Ντάικ μίλησε στο Sky Sports για το τι σημαίνει η κατάκτηση του Carabao Cup.

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το Carabao Cup προ ολίγου, με πρωταγωνιστή τον φαν Ντάικ και μετά τη λήξη του αγώνα ο Ολλανδός ανέφερε:

«Σημαίνει τόσα πολλά. Όλα τα νέα παιδιά στο γήπεδο, στην παράταση. Είναι απίστευτο, είμαι τόσο περήφανος για την ομάδα. Έντονο παιχνίδι και για τις δύο πλευρές, είχαν ευκαιρίες και εμείς είχαμε ευκαιρίες. Καταπληκτικό. Το πρώτο τρόπαιο ως αρχηγός της Λίβερπουλ, είναι όλα για τους οπαδούς, οπότε ας το απολαύσουμε».

Για το γκολ: «Είναι συγκίνηση, είναι τα πάντα, είμαι τόσο περήφανος για τα παιδιά. Όλα τα νεαρά παιδιά παίζουν το ρόλο τους σε αυτό που πετύχαμε σήμερα είναι απίστευτο και συνεχίζουμε για περισσότερα».

Έπειτα, ρωτήθηκε αν το απολαμβάνει με τον Κλοπ ως προπονητή: «Πρέπει πάντα να απολαμβάνεις τις καλές στιγμές, αυτή είναι σίγουρα μία από αυτές. Ακούστε, ποτέ δεν θα πάρουμε τα πράγματα ως δεδομένα και βλέπετε σήμερα θα μπορούσαμε να χάσουμε αλλά κάναμε τη δουλειά μας, ακόμα και με όλα τα προβλήματα που είχαμε πριν το παιχνίδι».