Φέρντιναντ: «Ο Αρτέτα θα άφηνε 100% την Άρσεναλ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο Ρίο Φέρντιναντ μιλώντας στο προσωπικό του κανάλι στο You Tube δήλωσε πως ο Μικέλ Αρτέτα θα άφηνε την Άρσεναλ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ρίο Φέρντιναντ στο προσωπικό του κανάλι στο You Tube. Ο Άγγλος παλαίμαχος άσσος είπε χαρακτηριστικά ότι πιστεύει πως ο Μικέλ Αρτέτα θα άφηνε σίγουρα την Άρσεναλ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μιλώντας στο κανάλι του στο YouTube, το FIVE, ο Φέρντιναντ είπε: «Ο Αρτέτα θα έφευγε από την Άρσεναλ για να έρθει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 100%. Κανείς δε λέει ότι θα συμβεί, αλλά αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε έναν τρελό ονειρικό κόσμο πει, ‘Ξέρετε τι, Έρικ τεν Χαγ, ευχαριστώ’ ή αν ο Έρικ Τεν Χαγ πάει στην στην Μπάγερν Μονάχου, και μετά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πει ότι στην κορυφή της λίστας είναι ο Αρτέτα. Ο Αρτέτα θα πάει θα πει στους παίκτες του: «Aκούστε παιδιά, ήταν συναισθηματική η σχέση μας αλλά πρέπει να φύγω, πρέπει να πάω‘».

Προφανώς κανένα τέτοιο σενάριο δεν έχει προκύψει ούτε από το στρατόπεδο της Άρσεναλ όσον αφορά μία ενδεχόμενη αποχώρηση του Αρτέτα αλλά και από τη μεριά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή, δεν φαίνεται κάποιο ενδεχόμενο αντικατάστασης του τεν Χαγ.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Πεπ για Carabao Cup: «Μου έλεγαν, μη δίνεις σημασία, κανείς δεν ασχολείται» [vid]