Γιουνάιτεντ: Εισάγει τον «κανόνα του Ρονάλντο»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιβάλλει τον «κανόνα του Ρονάλντο», βάζοντας τις 200χιλιάδες λίρες ως όριο των εβδομαδιαίων απολαβών των παικτών.

Σε ενδιαφέρουσες αλλαγές προχωρά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με σκοπό την διατήρηση των ισορροπιών στα αποδυτήρια. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της «DailyMail», η διοίκηση θα εφαρμόσει τον «κανόνα του Ρονάλντο» για τους μισθούς. Πιο συγκεκριμένα, θα επιβληθεί ένα όριο στις εβδομαδιαίες απολαβές των παιχτών της πρώτης ομάδας. Το ανώτατο ποσό θα υπολογίζεται γύρω στις 200χιλιάδες λίρες.

Το πλάνο αυτό, έχει ως στόχο την αποφυγή παραξηγήσεων. Δηλαδή, ο Τεν Χαχ εισηγήθηκε αυτό τον κανόνα ώστε να διαβεβαιώσει πως κανένας δεν θα πληρώνεται σημαντικά περισσότερο από τους συμπαίκτες του. Επίσης, θα μετριαστούν τα οικονομικά του συλλόγου. Στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο εβδομαδιαίος μισθός έφτανε τις 500χιλιάδες λίρες ανα βδομαδα, εξαυτού και το όνομα του κανόνα.

Γιουνάιτεντ TeamViewer

Ο Νταβίντ Ντε Χέα, θα επηρεαστεί περίσσοτερο από όλους, καθώς είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των «Κόκκινων Διαβόλων». Με 375χιλιάδες λίρες την βδομάδα αμοίβεται ο Ισπανός πορτίερε, με το συμβόλαιό του να τελείωνει το καλοκαίρι. Έχει γίνει ξεκάθαρο, πως αν θέλει να παραμείνει στο «Όλντ Τράφορντ», θα πρέπει να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Τώρα, θα αναγκαστεί να το κάνει νωρίτερα.

Επιπροσθέτως Ραφαέλ Βαράν, Χάρι Μαγκουάιρ, Καζεμίρο και Μπρούνο Φερνάντες θα αισθανθούν αλλαγές. Οι μισθοί τους κυμαίνονται από 180χιλιάδες έως 200χιλιάδες λίρες. Τέλος, το έργο της Γιουνάιτεντ να κρατήσει τους Σο και Ράσφορντ δυσκολεύει. Η Παρί δεν θα έχει πρόβλημα να διπλασιάσει τις απολαβές του τελευταίου, για να τον φέρει στη Γαλλία.

Διαβάστε ακόμα: Κοντά στον δανεισμό του Βέχορστ η Γιουνάιτεντ

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!