Γιουνάιτεντ: Σκέψεις για αποδέσμευση του Ρονάλντο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αποδέσμευσης του Κριστιάνο Ρονάλντο τον Ιανουάριο μετά την συνέντευξη στον Μόργκαν.

Οι δηλώσεις του Ρονάλντο στην συνέντευξη του προκάλεσαν μαζικές αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο. Οι οπαδοί -ανεξαρτήτως ομάδας- περιμένουν με ανυπομονησία την απάντηση της Γιουνάιτεντ. Όπως σας ενημέρωσε χθες το eyap.gr, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα περιμένει όλα τα στοιχεία πριν προβεί σε τιμωρία του Πορτογάλου.

Υπάρχει μεγάλη νευρικότητα στις τάξεις των «Κόκκινων Διαβόλων», αναγκάζοντάς τους να προσθέσουν αυτή την λύση στις επιλογές τους. Ο παίχτης εξέθεσε τον σύλλογο, τον προπονητή, τους παίχτες και όλο το τεχνικό επιτελείο, προκαλώντας την δυσαρέσκειά τους. Πριν λίγες ώρες η Telegraph σε αποκλειστικό ρεπορτάζ, ανέφερε πως υπάρχουν σκέψεις για λύση του συμβολαίου του.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

Σύμφωνα με την πηγή, αυτό μπορεί να γίνει τον Ιανουάριο, εφόσον δεν ζητήσει αποπληρωμή του υπόλοιπου της συμφωνίας του. Το τρέχον συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι. Στο Μάντσεστερ φοβούνται πως ο Ρονάλντο θα τους αναγκάσει να πληρώσουν τους μισθούς του μέχρι τότε.

Οι απολαβές αυτές αγγίζουν το ποσό των 14 εκατομμυρίων λιρών. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καταστροφικό για την ομάδα. Οπότε, αν κριθεί απαραίτητο κάτι τέτοιο, σημαντικό είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή». Μια μέση λύση δηλαδή, ώστε να ικανοποιηθούν επάξια και οι δύο πλευρές.

Τις επόμενες μέρες, ολόκληρη η συνέντευξη θα δοθεί στην δημοσιότητα. Οι υπεύθυνοι στην Γιουνάιτεντ, θα αξιολογήσουν τα λεγόμενα του Πορτογάλου σταρ, πριν λάβουν την απόφαση τους. Με την διακοπή για το Μουντιάλ, υπάρχει ο χρόνος για πλήρη συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών. Αποτελεί ίσως ευκαρία, για την διευθέτηση του θέματος και την έναρξη των διαπραγματέυσεων.

Διαβάστε ακόμα: Εθνική Αγγλίας: Να πάει στο Κατάρ και να σπάσει τη Κατάρ(α)