Γκαμπριέλ Ζεσούς: «Χαρούμενος που υπέγραψα στην Άρσεναλ»

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς έγινε με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ και δήλωσε χαρούμενος που υπέγραψε στους «Κανονιέρηδες».

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή στους «Κανονιέρηδες», ο Γκαμπριέλ Ζεσούς ανέφερε ότι είναι χαρούμενος που έκλεισε στην Άρσεναλ. Μετά από έξι χρόνια ο Βραζιλιάνος φορ αποτελεί παρελθόν από τη Μάντσεστερ Σίτυ και πλέον είναι έτοιμος για νέες περιπέτειες στο Βόρειο Λονδίνο. Αυτή μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που ο 25χρονος συνεργάζεται με τον Μικέλ Αρτέτα.

«Μιλήσαμε δύο φορές για την ομάδα, τους παίχτες, το πρότζεκτ και το μέλλον της ομάδας. Πιστεύω 100% στον Μικέλ. Είχα καλές στιγμές μαζί του προηγουμένως, είναι ωραίος άνθρωπος και καλός προπονητής επίσης».

«Με βοήθησε στη Μάντσεστερ Σίτυ. Είμασταν πάντα κοντά μετά τις προπονήσεις και κάναμε κάποια τελειώματα μετά από αυτό. Είναι έξυπνος προπονητής και ήταν καλός ποδοσφαιριστής, έτσι αν κάποιος ξέρει κάτι αυτός μπορεί να διδάξει εμένα ή τους νέους παίχτες».

«Ήμουν Άρσεναλ από μικρός, λόγω του Τιερί Ανρί. Δεν υποστήριζα τόσες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά αν έβλεπα κάποιους παίχτες που έπαιζαν εκεί, έλεγα «Ουάου, αυτή είναι μεγάλη ομάδα». Όταν έπαιζα απέναντι στην Άρσεναλ, κοιτούσα το Έμιρεϊτς και ήταν ένα ωραίο γήπεδο, έτσι είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ».

«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα σε αυτή την ομάδα. Από τη πρώτη μέρα, που ήξερα πως θα παίζω για την Άρσεναλ, ήμουν χαρούμενος. Ξέρω το προσωπικό, ξέρω μερικούς παίχτες, ειδικά τους Βραζιλιάνους. Ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί παίχτες παγκόσμιας κλάσης. Είναι μικροί και είμαι και γω μικρός επίσης, έτσι είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ για να βοηθήσω. Ήρθα να βοηθήσω, να μάθω και να προσπαθήσω να κάνω το καλύτερό μου».