Γκουαρδιόλα: «Ο Χόλαντ το κάνει αυτό από τότε που γεννήθηκε»

Στην συνέντευξη μετά το ματς, ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έρλινγκ Χόλαντ, αλλά και σχολίασε την αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας, όπου κλήθηκε να ανατρέψει εις βάρος της 0-2 από το πρώτο ημίχρονο. Στην συνέντευξη τύπου, ο τεχνικός της Σίτι μίλησε για την ώθηση που δίνει ο Χόλαντ στην επίθεση και πως όντας η «αιχμή του δόρατος», μπορούν να κερδίζουν παιχνίδια ακόμα και αν βρεθούν πίσω στο σκορ.

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

Τα χθεσινά γκολ του βέβαια, είναι απόρροια της συγκέντρωσης που είχε στο πρώτο ημίχρονο, σύμφωνα με τον Ισπανό.

Χόλαντ

Πιο συγκεκριμένα, ο Γκουαρδιόλα είπε «Θα μου έλεγα ευχαριστώ για τις λαμπρές ιδέες μου, αλλά θα έλεγα ότι ο Έρλινγκ το κάνει αυτό από τότε που γεννήθηκε. Το έκανε πάντα αυτό στη ζωή του, στη Σάλτσμπουργκ, στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, βάζοντας πάντα γκολ. Με αυτές τις ομάδες που αμύνονται βαθιά, έχει απίστευτη αίσθηση του γκολ. Τα τρία γκολ, ειδικά το τελευταίο, καιτο πρώτο επίσης, είναι καλά γκολ».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε όλη την ομάδα και φάνηκε προβληματισμένος για την αμυντική της λειτουργία.. «Θα σας πω τους αριθμούς, πετύχαμε πολλά γκολ τις προηγούμενες σεζόν. Ήταν διαφορετικό από την ποιότητα των παικτών που έχουμε, αλλά πετύχαμε πολλά γκολ. Το πρόβλημα που έχουμε τώρα είναι ότι δεχόμαστε πολλά, πριν δεν ήταν έτσι. Έχουμε πολύ χρόνο. Αυτή τη στιγμή αγωνιζόμαστε να κάνουμε τα άβολα πράγματα που πρέπει να κάνουμε, αλλά και πάλι δεν το κάνουμε. Είναι σημαντικό να μάθουμε το μάθημα, να κερδίσουμε το παιχνίδι», πρόσθεσε στο τέλος.