Γκρίνγουντ: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εναντίον του – «Καθαρός» για την υπόθεση βιασμού

Διακόπηκε η ποινική διαδικασία για την υπόθεση του Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος κατηγορούνταν για τρία παραπτώματα που αφορούσαν μια συγκεκριμένη γυναίκα.

Η αστυνομία του Μάντσεστερ ανακοίνωσε σήμερα πως έχουν σταματήσει οι ποινικές διαδικασίες για την υπόθεση του Μέισον Γκρίνγουντ, με τις κατηγορίες για τον 21χρονο επιθετικό της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ να αποσύρονται.

Ο Γκρίνγουντ είχε κατηγορηθεί για τρία αδικήματα τον περασμένο χρόνο: απόπειρα βιασμού, εμπλοκή σε έλεγχο και καταναγκαστική συμπεριφορά και επίθεση που σχετίζονταν με την ίδια γυναίκα.

Έκτοτε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε τον νεαρό άσσο από τις προπονήσεις για όσο διαρκέσει το δικαστήριο, ενώ και πολλοί χορηγοί, όπως οι Nike απέσυραν τις χορηγίες τους.

Το νέο υλικό που βγήκε στη φόρα, αλλά και η απόσυρση βασικών μαρτύρων οδήγησαν τους εισαγγελείς στην απόφαση να σταματήσουν την ποινική διαδικασία και να αποσύρουν τις κατηγορίες για τον Γκρίνγουντ.

Ακολουθήστε την σελίδα μας στο Instagram εδώ!

Σε ανακοίνωσή της σήμερα, η Επικεφαλής Έφορος Μικαέλα Κερ, Προϊστάμενος Δημόσιας Προστασίας του GMP ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεδομένης της σημαντικής κάλυψης της υπόθεσης από τα Μέσα, είναι δίκαιο να μοιραστούμε τα νέα ότι ο 21χρονος που είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί σε σχέση με μια έρευνα που άνοιξε στις 22 Ιανουαρίου, δεν αντιμετωπίζει πια ποινικές διαδικασίες εναντίον του σε σχέση με αυτό.

«Η ομάδα έρευνας παρέμεινε σε τακτική επαφή με τη νομική ομάδα, παρέχοντας οποιεσδήποτε ενημερώσεις, και έτσι κατανοεί το σκεπτικό της διακοπής της διαδικασίας σε αυτό το στάδιο και ότι αυτή η απόφαση έχει ληφθεί με σοβαρότητα.

«Παρά το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης και του κοινού για αυτήν την υπόθεση, αποφασίσαμε να μην το σχολιάσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες».

Διαβάστε ακόμη: Η Ρίβερ Πλέιτ έσπασε ρεκόρ από τη μεταγραφή του Ένζο Φερνάντες στην Τσέλσι!