Γουλβς: Τέλος οι Μουτίνιο, Κόστα – Στο…περίμενε ο Τραορέ

Η Γουλβς ανακοίνωσε πως οι Κόστα και Μουτίνιο θα αποχωρήσουν όταν τελειώσει το συμβόλαιό τους, ενώ οι συζητήσεις με τον Τραορέ συνεχίζονται.

Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τον Ντιέγκο Κόστα, Ζοάο Μουτίνιο και Ανταμά Τραορέ κλήθηκε να πάρει η Γουλβς. Ο τεχνικός σύμβουλος Ματ Χομπς, ανακοίνωσε πως οι δύο πρώτοι θα αποχωρήσουν από το «Μολινό» όταν λήξουν τα συμβόλαιά τους. Παράληλα, τόνισε πως οι διαπραγματεύσεις σχετικά με την ανανέωσή του συμβολαίου του Τραορέ έχουν ξεκινήσει.

Ο 36χρονος μέσος αποκτήθηκε από την Μονακό τον Ιούλιο του 2018. Έκτοτε, έχει σημειώσει πάνω από 200 συμμετοχές με τους «Λύκους» σε όλες τις διοργανώσεις. Αποτέλεσε σημαντικό «γρανάζι» του συλλόγου, όντας καταλυτικός στην πορεία της ομάδας τόσο στους εγχώριους θεσμούς τόσο και στο Γιουρόπα Λιγκ.

«Ο Ζοάο θα μείνει ως ένας από τους καλύτερους παίκτες που ήρθαν εδώ. Ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας όλο το διάστημα που ήταν εδώ. Στην επιτυχία μας τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια, έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Έτσι, τώρα φεύγει χωρίς τίποτα άλλο παρά μόνο ευχαριστίες», ανέφερε.