Γβάρντιολ για Τσέλσι: «Ποιος ξέρει, ίσως μια μέρα να είμαι εκεί»

Ο Κροάτης αμυντικός Γιόσκο Γκβάρντιολ μίλησε αποκλειστικά στην «Athletic», για τις φήμες που τον συνδέουν με την Τσέλσι.

Η Κροατία πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στο Βέλγιο, που την έστειλε στους 16 του Μοντιάλ. Μετά τον αγώνα, ο Γβάρντιολ ρωτήθηκε από την «Athletic» σχετικά με τις φήμες περί μεταγραφής του στην Τσέλσι.

Το καλοκαίρι, οι «Μπλε» κατέθεσαν πρόταση 90 εκατομμυρίων ευρώ στην Λειψία και όλα έδειχναν πως η μεταγραφή είχε ολοκληρωθεί. Όμως, την 1η Σεπτέμβρη, ο Κροάτης ανανέωσε με τον γερμανικό σύλλογο ως το 2027.

«Σχετικά με εμένα και την Τσέλσι; Δεν γνωρίζω. Ξέρετε τι συνέβη τους τελευταίους μήνες. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδέα», είπε ο Γβάρντιολ. Προσθέτοντας πως: «Ο ατζέντης μου το φροντίζει και θα δούμε. Αυτήν τη στιγμή, είμαι χαρούμενος στη Λειψία. Δεν ξέρω, θα δούμε».

Ακολούθησέ μας στο Instagram για ακόμη περισσότερο υλικό από τα αγγλικά γήπεδα!

«Ξέρετε τις ιστορίες και αυτά τα πράγματα, αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι χαρούμενος στη Λειψία. Η Τσέλσι είναι ένας μεγάλος σύλλογος και, ποιος ξέρει, ίσως μια μέρα να είμαι εκεί».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του συμπατριώτη του Ματέο Κόβατσιτς στην Τσέλσι. Πιο συγκεκριμένα, σχολίασε ότι συνομιλεί τακτικά με τον μέσο. «Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τέτοια πράγματα, ειδικά επειδή υπάρχει ο Κόβασιτς. Μιλάω μαζί του».

Τέλος, σχολίασε την εμπειρία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ομάδα του Ντάλιτς, πήρε το δεύτερο εισητήριο του ΣΤ’ ομίλου, και θα αναμετρηθεί την Δευτέρα με τον νικητή του Ε’ ομίλου. «Ακόμα και το να βρίσκομαι εδώ σε αυτό, το μεγαλύτερο γεγονός, είναι μεγάλο πράγμα για μένα στα 20 μου, οπότε είμαι χαρούμενος», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμα: Ο ύμνος της ελπίδας και του ευάλωτου πατριωτισμού: «It’s Coming Home»