Η αποθέωση του Αρτέτα στην Άρσεναλ και το μήνυμα σε Χάβερτς

Ο Μίκελ Αρτέτα ύμνησε τη «θέληση για νίκη» της Άρσεναλ καθώς κέρδισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα συναρπαστικό φινάλε με 3-1.

Ο Αρτέτα έμεινε ευχαριστημένος με την προσπάθεια που έδειξαν οι παίκτες του και πήραν τη νίκη με τα γκολ των Ράις και Ζεσούς στις καθυστερήσεις. «Όλοι δουλέψαμε τόσο σκληρά και σχεδιάσαμε τα πάντα για τέτοιες στιγμές», είπε ο Αρτέτα.

«Αυτές οι στιγμές θα μείνουν μαζί μας, με το κοινό τόσο συνδεδεμένο με την ομάδα με τη μεγάλη ιστορία αυτών των αγώνων, είναι υπέροχο.

«Η θέληση, η αποφασιστικότητα της ομάδας, αυτή η θέληση να κερδίσει και να πάει και να πάει και να πάει, είμαι τόσο περήφανος για αυτούς. Μια ομάδα χρειάζεται διαφορετικά εργαλεία για να κερδίσει ποδοσφαιρικούς αγώνες και την ικανότητα να αντιδρά. Το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο και αυτό έδωσε τον τόνο και έφερε λίγη ηρεμία στην ομάδα».

«Μια τρομερή εμφάνιση από τον Ράις. Ως μέσος, πρέπει να κυριαρχεί στην περιοχή του, να διαλύει το παιχνίδι. Ήταν πραγματικά κυρίαρχος. Και μετά δημιούργησε μια μαγική στιγμή για να μας κερδίσει το παιχνίδι. Πρέπει να έχεις αυτή την ποιότητα, εκείνη την ψυχραιμία και την είχε».

Μιλώντας για τον Χάβερτς ο Αρτέτα πρόσθεσε: «Του είπα χθες: τα πράγματα είναι δύσκολα στην αρχή. Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου, στην αρχή ήταν δύσκολο να την κατακτήσω. Ήταν δύσκολο, έπρεπε να προσπαθήσω να της στείλω μήνυμα και να πάω και να φύγω. Και στο το τέλος όταν λέει «ναι μπορούμε να είμαστε μαζί» είναι όμορφο».

Κάντε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook αν δεν το έχετε ήδη κάνει!