Η έντονη στιχομυθία Πεπ-Ντε Μπρούιν και η εξήγηση του Καταλανού [vid]

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τη στιχομυθία που είχε με τον Κέβιν Ντε Μπρούιν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Λίβερπουλ.

O Πεπ Γκουαρντιόλα προχώρησε στην αντικατάσταση του Κέβιν Ντε Μπρούιν στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ και Βέλγος είχε μία έντονη στιχομυθία κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο με τον Καταλανό προπονητή.

Σε μία προσπάθειά του να ανακατέψει την τράπουλα ο Γκουαρντιόλα απέσυρε τους Ντε Μπρούιν και Αλβάρεζ περνώντας στο ματς του Ντοκού και Κόβασιτς, με τον Ντε Μπρούιν να μην μπορεί να κρύψει τη σύγχυσή του με το παιχνίδι στο 1-1.

Πεπ Ντε Μπρούιν στιχομυθία

«Μου αρέσει που ήταν αναστατωμένος, είναι καλό. Θα έχει την ευκαιρία του να μου αποδείξει ότι έκανα λάθος στο επόμενο παιχνίδι. Ήξερε τι μας έλειπε, έπρεπε να κρατήσουμε την μπάλα. Ο Κόβασιτς είναι καλός σε αυτό, δεν θέλαμε να πρεσάρουμε. Είμαστε χαρούμενοι με τον Κέβιν, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όλα είναι καλά» δήλωσε ο Πεπ μετά το παιχνίδι στο Sky Sports.

Γκουαρντιόλα και ο Ντε Μπρούιν αγκαλιάστηκαν αργότερα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ πριν ακόμα τη λήξη του παιχνιδιού ο Καταλανός πλησίασε τον Ντε Μπρούιν στον πάγκο κα είχανε μία σαφώς πιο ήρεμη στιχομυθία μεταξύ τους.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Κλοπ: «Για τους ανθρώπους που βλέπουν ποδόσφαιρο, είναι πέναλτι»