Η Μπόρνμουθ απέλυσε τον Γκάρι Ο’Νιλ

Η Μπόρνμουθ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον τεχνικό Γκάρι Ο΄Νιλ.

Αυτό κι αν συνιστά έκπληξη! Η Μπόρνμουθ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/06) ότι ο Γκάρι Ο’Νιλ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Ο 40χρονος τεχνικός κάθισε τον πάγκο της Μπόρνμουθ για 37 παιχνίδια την περσινή σεζόν. Αρχικά, ως υπηρεσιακός, ενώ στη συνέχεια μονιμοποιήθηκε. Μάλιστα, ο Ο΄Νιλ κατόρθωσε να διατηρήσει τα «κεράσια» στην Premier League με απολογισμό 10 νίκες και 6 ισοπαλίες.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστος ο λόγος που οδήγησε τον σύλλογο σε μία τέτοια απόφαση, αφού άπαντες ήταν ικανοποιημένη από την εξασφάλιση της παραμονής τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Ο ιδιοκτήτης της Μπόρνμουθ, Μπιλ Φόλεϊ, δήλωσε σχετικά με την απόλυση του Ο’Νιλ: «Το κατόρθωμα του Γκάρι την περασμένη σεζόν είναι ένα για το οποίο θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά πάρθηκε με μεγάλη σύνεση ώστε να προετοιμαστούμε καλύτερα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ως σύλλογος, έχουμε θέσει σε εφαρμογή πλάνο για μακροπρόθεσμη επιτυχία με βελτιώσεις στις υποδομές, την ανάπτυξη νέων υπερσύγχρονων προπονητικών εγκαταστάσεων και την αναβάθμιση του γηπέδου μας».