Η τριπλή αλλαγή του Σίλβα: «Ήθελα να κάνω παραπάνω από τρεις»

Ο Μάρκο Σίλβα προχώρησε σε τριπλή αλλαγή στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης της Φούλαμ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Kαθόλου ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του δεν ήταν ο Μάρκο Σίλβα στο χθεσινό παιχνίδι της Φούλαμ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο οποίο οι «Κότατζερς» ηττήθηκαν με 3-1 εκτός έδρας, αναγκάζοντας τον Πορτογάλο προπονητή της ομάδας να κάνει τριπλή αλλαγή μόλις στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης.

Όπως είναι φυσικό μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η κίνηση του Σίλβα, που είδε την ομάδα του να βρίσκεται πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0 δηλώνοντας πως ήθελε να αλλάξει ακόμα περισσότερα πράγματα στην ομάδα του.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

Δεν ήταν μόνο ένα πράγμα λάθος με την εμφάνισή μας. Δυστυχώς ήταν πολλά πράγματα. Και δεν έφταιγαν μόνο οι τρεις παίκτες που έγιναν αλλαγή μετά από 30 λεπτά. Εκείνη τη στιγμή θα μπορούσα να είχα αλλάξει περισσότερους από τρεις παίκτες

Ήμασταν πολύ αργοί, καθόλου δυναμικοί και πολύ κακοί χωρίς τη μπάλα. Ούτε επιθετικοί, ούτε συμπαγείς, ούτε στέρεοι και σε αυτό το πρωτάθλημα εάν παρουσιαστείς έτσι, οποιαδήποτε ομάδα θα σε τιμωρήσει.

Υπήρχε αντίδραση στο δεύτερο μέρος αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Η συζήτηση που έγινε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα ήταν ξεκάθαρη αλλά η ζημιά που είχε γίνει, ήταν πάρα πολύ μεγάλη.

Τις προσεχείς ημέρες θα έχουμε περισσότερες σοβαρές συζητήσεις για αυτό επειδή είναι η πρώτη φορά που είχαμε ένα τέτοιο πρώτο μέρος. Δεν μπορεί να επαναληφθεί κάτι τέτοιο».


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: Ξανά τραυματίες οι Μαρτίνεζ & Λίντελοφ