Κακή μέρα να είσαι τερματοφύλακας της Γουίκομ [vid]

Κανείς δεν πίστευε στα μάτια απ’ όσους βρεθήκαν στο Οούκγελ όσον αφορά το λάθος του τερματοφύλακα της Γουίκομ, που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Η Γουίκομ προσπαθεί να μην μπλέξει στην μάχη της παραμονής και φαίνονταν πως παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Μπάρνλσεϊ η οποία κυνηγάει τις θέσεις που οδηγούν στα play-off, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είχε διαφορετική άποψη.

Ο Στρούγιεκ λοιπόν προσπαθούσε να σπαταλήσει τον χρόνο των καθυστερήσεων εντός περιοχής και ήταν έτοιμος να μαζέψει την μπάλα πριν έρθει ο Σαμ Κόσκγροουβ για να τον πιέσει. Όπως και έγινε.

Βέβαια ο τερματοφύλακας της Γουίκομ είχε την φαεινή ιδέα να πέσει πάνω στον επιθετικό της Μπάρνσλεϊ και σωριαστεί προκειμένου να πάρει το φάουλ. Ο διαιτητής δεν συγκινήθηκε από την απίστευτα αργή και θεατρική πτώση του Στρούγιεκ, ο οποίος έχασε την μπάλα από τα χέρια του και ο Κόσγκροουβ σημείωσε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του.

Το τελικό 1-0 διαμορφώθηκε με αυτό το γκολ και η Μπάρνσλεϊ πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια. Κακή μέρα να είσαι τερματοφύλακας της Γουίκομ, ακόμα χειρότερη να είσαι φίλαθλός της.


Διαβάστε ακόμα στο eyap.gr: London Calling: Τα κυριότερα ποδοφαιρικά νέα της ημέρας στην Αγγλία (28/11)